Stoiximan Super League

Πατάει Ελλάδα

Το μεσημέρι (13:15) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Ρούντολφ Γκέργκελι και να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Ούγγρος επιθετικός είναι σε εξαιρετική φόρμα, όπως αποδεικνύει με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το μεσημέρι το «πράσινο» ΔΣ.

Το μεσημέρι (13:15) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Ρούντολφ Γκέργκελι και να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγγρος επιθετικός είναι σε εξαιρετική φόρμα, όπως αποδεικνύει με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Ιταλία, για να πάρει τα πράγματά του και να έρθει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα μόνιμα, βρισκόταν το τελευταίο διήμερο ο Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο 26χρονος επιθετικός, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι σκόραρε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Ουγγαρία, θα είναι εκτός αποστολής για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αφού σύμφωνα με τη Sportday, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριζε: «Δεν μπορώ να πάρω στην αποστολή έναν παίκτη που δεν έχει μάθει ακόμα ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του».

Ο Ρούντολφ δεν θα δώσει το «παρών» στη σημερινή προπόνηση που είναι πρωινή και δεν προλαβαίνει να πάει, λόγω της ώρας που προσγειώνεται η πτήση του. Έτσι θα μπει κανονικά στις προπονήσεις και θα υπολογίζεται κανονικά για την τρίτη αγωνιστική, η οποία είναι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σήμερα το ΔΣ

Στις δύο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού, όπου θα οριστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, από την οποία θα αποφασιστεί αν θα διατηρηθεί το υπάρχον σχήμα στο ΔΣ, με 13 μέλη, ή θα αντικατασταθούν τα επτά που αποχώρησαν. Πρόβλημα πρωτοδικείου δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, αφού για να προκύψει τέτοια κατάσταση θα πρέπει να μείνουν 10 μέλη, αν και βάσει καταστατικού του «τριφυλλιού», για να παρθούν ορισμένες αποφάσεις απαιτούνται 14 μέλη.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x