Stoiximan Super League

Σκέλα ή τέλος…

«Ανοιχτό» παραμένει το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ερβίν Σκέλα. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του κόντρα στη Γαλλία, για τα προκριματικά του Euro 2012, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα και αν τελικά αποφασιστεί, θα γίνει πρόταση μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας.

«Ανοιχτό» παραμένει το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ερβίν Σκέλα.

Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του κόντρα στη Γαλλία, για τα προκριματικά του Euro 2012, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα και αν τελικά αποφασιστεί, θα γίνει πρόταση μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Στην περίπτωση που δεν προκριθεί η περίπτωση του Σκέλα, από το στρατόπεδο των Γιαννιωτών προκύπτει ότι πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση για άλλον παίκτη, σε οποιαδήποτε θέση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν υπολογίζει τους Βάντερσον, Ντάσιο και Χουτ, οι οποίοι είναι τραυματίες και έχουν τεθεί νοκ άουτ. Αντίθετα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Κουέβας και Μπεσέρα, των οποίων οι μπλε κάρτες έφτασαν στην ελληνική ομοσπονδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x