Γαλλία

«Πρώτα η Ρεν μετά ο Ολυμπιακός»

Προτεραιότητα στο σημερινό παιχνίδι με τη Ρεν έδωσε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν συνέντευξή του σε γαλλικά ΜΜΕ, ενώ στάθηκε και στον… άγνωστο Ολυμπιακό, λόγω της έλλειψης ενός ανταγωνιστικού παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων».

Προτεραιότητα στο σημερινό παιχνίδι με τη Ρεν έδωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν σε συνέντευξή του σε γαλλικά ΜΜΕ… «Είναι ένα σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό στην σημαντικότερη διοργάνωση», τόνισε ο προπονητής της Μαρσέιγ αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει αυτός και οι παίκτες του να εστιάσουν την προσοχή τους πρώτα στο γαλλικό πρωτάθλημα.

«Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε το Σάββατο τη Ρεν για πολλούς λόγους, ένας από αυτός είναι πως στη συνέχεια έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη στην Αθήνα. Είναι η σημαντικότερη διοργάνωση, και πας να παίξεις με τον Ολυμπιακό, σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα, με μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές και δεν έχει παίξει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μέχρι τώρα», τόνισε ο Ντεσάν και συνέχισε:

«Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα της ομάδας αυτής. Πριν από το παιχνίδι αυτό όμως είναι το.. Σάββατο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x