F1

Πολ ποζίσιον συνώνυμη με… Χριστούγεννα!

Τη δέκατη πολ ποζίσιον στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στον 13ο γύρο της σεζόν στην πίστα της Μόντσα. Μάλιστα, ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως δεν περίμεναν στη Red Bull να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του, ενώ ήταν τόσο χαρούμενος που από την ενδοεπικοινωνία δήλωσε πως αυτή η πολ ποζίσιον είναι σαν… Χριστούγεννα.

Τη δέκατη πολ ποζίσιον στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στον 13ο γύρο της σεζόν στην πίστα της Μόντσα.

Μάλιστα, ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως δεν περίμεναν στη Red Bull να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους, ενώ ήταν τόσο χαρούμενος που από την ενδοεπικοινωνία δήλωσε πως αυτή η πολ ποζίσιον είναι σαν… Χριστούγεννα.

«Νομίζαμε πως θα είχαμε μικρότερη διαφορά από αυτή. Βελτιώθηκα στον δεύτερο γύρο μου, αλλά δεν ξέραμε αν τα ελαστικά μας θα δούλευαν καλύτερα στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο. Στη δεύτερη προσπάθεια έκανα ένα μικρό λάθος, αλλά έμεινα έξω και αφοσιώθηκα στον τελευταίο μου γύρο», ήταν τα λόγια του Φέτελ.

«Δεν περιμέναμε να πάρουμε την πολ ποζίσιον με αυτή την διαφορά σε μία τέτοια πίστα, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν μας ταίριαζε. Πρέπει να πω, πως φέτος το μονοθέσιο είναι πολύ καλό εδώ», συμπλήρωσε ο Γερμανός πιλότος.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x