Στίβος

Στο χειρουργείο η Κυριακοπούλου

Εκτός από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τρεις μήνες θα μείνει η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία αναδείχθηκε 8η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού, υποβλήθηκε το Σάββατο (10/09) σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, οι οποίες έκαναν λόγω για μικροτραυματισμό, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε κάκωση του χόνδρου και έτσι η «οδός» του χειρουργείου ήταν μονόδρομος.

Εκτός από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τρεις μήνες θα μείνει η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία αναδείχθηκε 8η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού, υποβλήθηκε το Σάββατο (10/09) σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, οι οποίες έκαναν λόγω για μικροτραυματισμό, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε κάκωση του χόνδρου στο αριστερό της γόνατο και έτσι η «οδός» του χειρουργείου ήταν μονόδρομος.

«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός που θέλει καλή αποκατάσταση. Από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα η αθλήτρια θα μπει σε πρόγραμμα», είπε ο γιατρός της ομοσπονδίας, Διονύσης Χίσσας, ο οποίος έκανε την επέμβαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x