Ειδήσεις

«Πρώτη φορά τόσο κακοί»

Πολλά παράπονα από την ομάδα του είχε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς μετά την ήττα της Σλοβενίας επί της ΠΓΔΜ, αποδίδοντας την κακή της εικόνα κυρίως σε ψυχολογικούς λόγους.

Πολλά παράπονα από την ομάδα του είχε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς μετά την ήττα της Σλοβενίας επί της ΠΓΔΜ, αποδίδοντας την κακή της εικόνα κυρίως σε ψυχολογικούς λόγους.

Αποστολή στο Βίλνιους, Χρήστος Ρομπόλης

«Παίξαμε πολύ άσχημα. Πάρα πολύ άσχημα. Είναι η πρώτη φορά στη διάρκεια της συνεργασίας μου με την ομάδα που παίξαμε κακά. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια, σε αντίθεση με ό,τι είχαμε κάνει μόλις πέντε μέρες πριν απέναντι στη Ρωσία. Η ΠΓΔΜ έπαιξε πολύ έξυπνα βασιζόμενη σε δύο παίκτες, τον Ιλιέφσκι και τον ΜακΚάλεμπ. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Για μας ο αγώνας της Δευτέρας με τη Φινλανδία είναι πολύ σημαντικός. Χρειάζεται να προετοιμαστούμε όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά», τόνισε ο προπονητής της Σλοβενίας, ενώ ερωτηθείς αν η ομάδα του φορμαρίστηκε πρόωρα και τώρα η απόδοσή της πέφτει, απάντησε: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παίξαμε 7-8 σοβαρά φιλικά, όπως με την Ισπανία δύο φορές και με τη Λιθουανία. Δεν θεωρώ πως φορμαριστήκαμε νωρίς. Νομίζω πως το πρόβλημα ίσως είναι περισσότερο ψυχολογικό».

Από την πλευρά του, ο Γκόραν Γιαγκόντνικ είπε: «Δεν κάναμε ό,τι είχαμε πει πριν τον αγώνα. Αφήσαμε τον ΜακΚάλεμπ να κάνει ό,τι θέλει. Η άμυνά μας δεν λειτούργησε καλά, όπως και η επίθεση. Πλέον πρέπει να αφήσουμε ό,τι έγινε και να προετοιμαστούμε για το ματς της Δευτέρας με τη Φινλανδία. Ξέρουμε πως μόνο η νίκη θα μας δώσει την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x