Stoiximan Super League

«Dimi» ναι, Αδαμίδης… όχι!

Τελικά ο ένας απ’ τους δύο που (για διαφορετικούς λόγους) αναμενόταν… πως και πως, έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ! Μπορεί, λοιπόν, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος να έβαλε τέρμα στις αμφιβολίες για το αν θα προλάβει την Άντερλεχτ, αλλά ο Σταύρος Αδαμίδης ανέβαλλε (ξανά) την απόπειρά του να βάλει τέρμα στην αγωνία των παικτών για το πότε θα δουν το χρώμα του χρήματος.

Τελικά ο ένας απ’ τους δύο που (για διαφορετικούς λόγους) αναμενόταν… πως και πως, έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ!

Μπορεί, λοιπόν, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος να έβαλε τέρμα στις αμφιβολίες για το αν θα προλάβει την Άντερλεχτ, αλλά ο Σταύρος Αδαμίδης ανέβαλλε (ξανά) την απόπειρά του να βάλει τέρμα στην αγωνία των παικτών για το πότε θα δουν το χρώμα του χρήματος.

Λόγω της έλλειψης επιχειρημάτων με τα οποία θα τους πείσει να κάνουν κι άλλη υπομονή (η οποία φυσικά προέρχεται από την έλλειψη… ρευστού στα ταμεία), ο Σταύρος Αδαμίδης δεν πήγε ούτε το Σάββατο να μιλήσει στους παίκτες.

Με την ελπίδα, λοιπόν, το μικρό έστω έμβασμα του Νίκου Νοτιά (και οι απεγνωσμένες λοιπές προσπάθειες… προς ανεύρεση πόρων) να του επιτρέψουν να ανακοινώσει ημερομηνίες πληρωμών, προσανατολίζεται να το κάνει την Κυριακή -ή και τη Δευτέρα. Μια εξέλιξη που (προς τιμήν τους) δεν ανατρέπει τη στάση κατανόησης που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές -αν και αρκετοί εξ αυτών (ειδικά οι χαμηλόμισθοι) αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρό πρόβλημα.

Ακόμα και μ’ αυτή την κατάσταση, πάντως, (και όπως επανειλημμένως τους έχει τονίσει ότι πρέπει να κάνουν ο Χιμένεθ), οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους. Η οποία -έτσι όπως έγιναν τα πράγματα- ξεκινά… μετά από καιρό πάλι στο Βέλγιο.

Εκεί όπου -ευτυχώς για τον Ανδαλουσιανό- αποδείχθηκε ότι μπορεί να πάει με μοναδικό τραυματία τον Παντελή Καφέ (έκανε ξανά πρόγραμμα στο γυμναστήριο). Κι αυτό διότι ο Κωνσταντόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και τέθηκε στη διάθεση του για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Η προετοιμασία γι’ αυτό, δε (και η ασφαλέστερη επιβεβαίωση ή όχι των προθέσεων του προπονητή να επαναφέρει το 4-4-2 με ρόμβο, αφού σήμερα δεν το δοκίμασε στο διπλό) θα συνεχιστεί στην επόμενη προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x