Ειδήσεις

Παταβούκας: «Προτιμώ τη Γαλλία…»

Τη Γαλλία θα προτιμούσε για αντίπαλο της Εθνικής στην φάση των «8» ο Κώστας Παταβούκας, όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλαίμαχος πλέι μέικερ θεωρεί ότι η Ισπανία δεν μας ταιριάζει ως αντίπαλος, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που «είμαστε μια ομάδα «με αδυναμίες και πολλές ελλείψεις»

Τη Γαλλία θα προτιμούσε για αντίπαλο της Εθνικής στην φάση των «8» ο Κώστας Παταβούκας, όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο παλαίμαχος πλέι μέικερ θεωρεί ότι η Ισπανία δεν μας ταιριάζει ως αντίπαλος, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που «είμαστε μια ομάδα «με αδυναμίες και πολλές ελλείψεις»

«Μου έχει κάνει εντύπωση και ενθουσιασμός αυτής της Εθνικής, όπως και το ομαδικό της πνεύμα. Τα έχουν καταφέρει πάρα πολύ καλά. Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα ρόστερ που προέκυψε από ανάγκη, εξαιτίας των πολλών απουσιών. Δεν γίνεται να παραβλέψουμε τις απώλειες της Εθνικής. Αυτό που διακρίνω εγώ είναι ότι δυσκολευόμαστε να βρούμε τις λύσεις και τις επιλογές ώστε να διατηρήσουμε ψηλά στάνταρ απόδοσης για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι πετύχαμε το στόχο μας, είμαστε στην επόμενη φάση και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας βήμα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για ποια αντίπαλο προτιμά για την Εθνική, μεταξύ της Ισπανίας και της Γαλλίας.

«Θα έλεγα ότι η Ισπανία είναι μια ομάδα που ποτέ δεν βολεύει την Εθνική ομάδα. Έχει μια λειτουργία ομαδική που μπορεί να σε αποδιοργανώσει. Έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν μας βολεύει, πολύ περισσότερο τώρα που είμαστε μία ομάδα με αδυναμίες και πολλές ελλείψεις. Θα προτιμούσα τη Γαλλία, γιατί είναι πιο ταιριαστός αντίπαλος…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x