Stoiximan Super League

Μπάντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην Τρίπολη (0-0) που έδωσε στην Κέρκυρα τον πρώτο της βαθμό έμεινε ο προπονητής των Φαιάκων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλή απόδοση μέχρι το σημείο που έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ ανέφερε ότι ακόμα χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην Τρίπολη (0-0) που έδωσε στην Κέρκυρα τον πρώτο της βαθμό έμεινε ο προπονητής των Φαιάκων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλή απόδοση μέχρι το σημείο που έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ ανέφερε ότι ακόμα χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.

«Ήταν πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παίξουν αυτή την ώρα. Η δική μου ομάδα μέχρι την αποβολή ήταν καλή. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ. Μετά την αποβολή ο αντίπαλος μας πίεσε αρκετά. Σταθήκαμε τυχεροί σε 2-3 φάσεις. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα».

Για τον Αστέρα Τρίπολης ανέφερε:

«Καλή συνέχεια στον Αστέρα, είναι καινούργια ομάδα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο για να φανεί η δουλειά του προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x