Κινηματογράφος

Εβραίος πολεμιστής ο Μελ Γκίμπσον!

Πέρα από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τον αλκοολισμό, άλλος ένας λόγος που η καριέρα του Μελ Γκίμπσον πήρε την… κατιούσα την τελευταία δεκαετία, ήταν και τα αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει ο 55χρονος, πλέον, ηθοποιός. Ψάχνοντας, μάλλον, την εξιλέωση, κυκλοφόρησε έντονα πριν λίγες μέρες η φήμη πως ο Γκίμπσον ετοιμάζει ένα πολεμικό έπος που θα πραγματεύεται τη ζωή του σπουδαίου Εβραίου πολεμιστή Judas Maccabee, τον οποίο και θα υποδυθεί!

Πέρα από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τον αλκοολισμό, άλλος ένας λόγος που η καριέρα του Μελ Γκίμπσον πήρε την… κατιούσα την τελευταία δεκαετία, ήταν και τα αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει ο 55χρονος, πλέον, ηθοποιός (κάτι τέτοια δεν… περνάνε στο Hollywood).

Ψάχνοντας, μάλλον, την εξιλέωση και ζητώντας συγχώρεση, κυκλοφόρησε έντονα πριν λίγες μέρες -και… γιγαντώθηκε την Κυριακή (11/9)- η φήμη πως ο Γκίμπσον ετοιμάζει ένα πολεμικό έπος… αλά Braveheart και Patriot, άτιτλο, όμως, ακόμα, που θα πραγματεύεται τη ζωή του σπουδαίου Εβραίου πολεμιστή Judas Maccabee, τον οποίο και θα υποδυθεί!

Η -αληθινή- ιστορία εκτυλίσσεται τον 2ο π.Χ. αιώνα, όταν οι Εβραίοι εξεγέρθηκαν εναντίον Ελλήνων και Σύριων, προκειμένου να αποκαταστήσουν τον τόπο λατρείας τους, το Ναό της Ιερουσαλήμ. Τελικά, τα κατάφεραν…

Ωστόσο, η εβραϊκή κοινότητα έχει αντιδράσει έντονα στο άκουσμα της είδησης πως ο άνθρωπος που τους έβρισε χυδαία το 2006 -έστω, υπό την επήρεια αλκοόλ- θα δουλέψει πάνω σε έναν από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της ιστορίας τους!

Μένει να δούμε αν ο Γκίμπσον θα επιμείνει…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x