Κύπρος

Λαμπάδα στο Μαρκάσα

Θα πρέπει να ανάψουν στην Ομόνοια, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στο 85΄και να σώσει την ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου από ήττα (1-1 με τον Άρη), στη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Καταιγιστική η Αναγέννηση πήρε την πρώτη της νίκη με το εντυπωσιακό 4-1 επί του Απόλλωνα.

Θα πρέπει να ανάψουν στην Ομόνοια, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στο 85΄και να σώσει την ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου από ήττα (1-1 με τον Άρη), στη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Καταιγιστική η Αναγέννηση πήρε την πρώτη της νίκη με το εντυπωσιακό 4-1 επί του Απόλλωνα.

Στο «Τσίρειο» ο Άρης παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 27ο λεπτό με σουτ του Βασιλείου. Η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Άρη. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια έγινε πιο επιθετική και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 85ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Μαρκάσα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στο «Τάσος Μάρκου» η Αναγέννηση παρουσίασε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο της και έδειξε ότι δεν θα αποτελέσεις εύκολο αντίπαλο για κανέναν. Οι νεοφώτιστοι πήρα προβάδισμα στο πρώτο λεπτό με τον Σιμεούνοβιτς και δέκα λεπτά αργότερα ο Κολοκούδιας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την αναγέννηση να φτάνει σε τρίτο τέρμα στο 53ο λεπτό. Το 4-0 έγινε στο 80΄με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με πέναλτι του Κιρκόφσκι ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 09/09

ΑΠΟΕΛ-ΑΛΚΗ 3-1

Σάββατο 10/09

Ερμής- Εθνικός Άχνας 0-0

ΑΕΚ Λάρνακας-Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-1

ΑΕ Λεμεσού-Ένωση Νέων Παραλιμνίου 1-0

Κυριακή 11/09

Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα 1-1

Αναγέννηση-Απόλλων 4-1

Άρης-Ομόνοια 1-1

Το πρόγραμμα της επόμενης (3ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 17/09

Ομόνοια-ΑΕΛ

Εθνικός Άχνας-Αναγέννηση

Ένωση Νέων Παραλιμνίου-Ανόρθωση

Κυριακή 18/09

Ολυμπιακός Λευκωσίας –ΑΠΟΕΛ

Νέα Σαλαμίνα-Ερμής

Δευτέρα 19/09

Απόλλων-ΑΕΚ Λάρνακας

ΑΛΚΗ-Άρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x