Europa League

Στο Βέλγιο χωρίς εκπλήξεις

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ματς με την Άντερλεχτ για το Europa League ολοκληρώθηκε και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο. Χωρίς τους Καφέ και Μάκο η αποστολή, μέσα οι Μπουγαϊδης, Κλωναρίδης.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ματς με την Άντερλεχτ για το Europa League ολοκληρώθηκε και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο.

Χωρίς τους Καφέ και Μάκο η αποστολή, μέσα οι Μπουγαϊδης, Κλωναρίδης.

Μετά και την ολοκλήρωση της προπόνησης την Τρίτη, δεν βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα για το πώς αναμένεται να παραταχθεί η Ένωση στο γήπεδο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει τον Γρηγόρη Μάκο στην διάθεση του, αφού είναι τιμωρημένος (η ποινή του μειώθηκε από τέσσερις αγωνιστικές που ήταν αρχικά, σε τρεις) ενώ ο Παντελής Καφές είναι τραυματίας και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει τους Βάργκας, Γκέντσογλου, Λαγό για την τριάδα στα χαφ, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει τον Κάλα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στη Σεβίλλη ως αμυντικός χαφ. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρε και τον Μπουγαϊδη στην αποστολή (αφού πρέπει να υπάρχει ένας κεντρικός αμυντικός στον πάγκο), ενώ διαθέσιμος επιπλέον για τα χαφ θα είναι μόνο ο Κλωναρίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για Βέλγιο την Τετάρτη στις 11.15 και αποτελείται αναλυτικά από τους εξής: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x