MOTO GP

«Καλύτερο ρυθμό στις κατατακτήριες»

Με καλή ψυχολογία μετά το ιταλικό γκραν πρι ο Μάρκο Σιμοντσέλι ετοιμάζεται για τον αγώνα στην πίστα της Αραγονίας (16-17/9). Ο Ιταλός θέλει η μοτοσικλέτα του να έχει καλύτερο ρυθμό στις κατατακτήριες, ώστε να διεκδικήσει καλύτερη θέση.

Με καλή ψυχολογία μετά το ιταλικό γκραν πρι ο Μάρκο Σιμοντσέλι ετοιμάζεται για τον αγώνα στην πίστα της Αραγονίας (17-18/9). Ο Ιταλός θέλει η μοτοσικλέτα του να έχει καλύτερο ρυθμό στις κατατακτήριες, ώστε να διεκδικήσει καλύτερη θέση.

«Ο τελευταίος γύρος στο Μισάνο ήταν υπέροχη στιγμή για μένα, είχα μία πολύ διασκεδαστική μάχη με τους Ντοβιτσιόζο και Σπις και το γεγονός ότι τους πέρασα και τους δύο ήταν εκπληκτικό για μένα και για τους φίλους μου. Βελτιωνόμαστε και είμαστε πιο σταθεροί στα τελευταία γκραν πρι», ήταν τα λόγια του Σιμοντσέλι, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Η Αραγονία δεν πήγε άσχημα για μένα πέρυσι και μου αρέσει αυτή η πίστα, έτσι θα έχω έναν καλό αγώνα. Πρέπει να βρούμε καλύτερο ρυθμό στις κατατακτήριες, για να διεκδικήσουμε καλύτερη θέση», συμπλήρωσε.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x