Games

Πολεμήστε ενάντια στα Pokemon!

Οι Pokemon™ fans θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν για πρώτη φορά τη δράση μιας action packed Pokemon περιπέτειας σε 3D όταν το Super Pokemon™ Rumble έρθει στην Ευρώπη για το Nintendo 3DS™ στις 2 Δεκεμβρίου 2011. Το πρώτο παιχνίδι Pokemon που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Nintendo 3DS, το Super Pokemon Rumble σας δίνει τη δυνατότητα να δίνετε μάχες ενάντια σε κύματα αντίπαλων κουρδιστά παιχνίδια Pokemon, να συνδέεστε με φίλους και να κάνετε μάχες μαζί τους.

Οι Pokemon™ fans θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν για πρώτη φορά τη δράση μιας action packed Pokemon περιπέτειας σε 3D όταν το Super Pokemon™ Rumble έρθει στην Ευρώπη για το Nintendo 3DS™ στις 2 Δεκεμβρίου 2011.

Το πρώτο παιχνίδι Pokemon που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Nintendo 3DS, το Super Pokemon Rumble σας δίνει τη δυνατότητα να δίνετε μάχες ενάντια σε κύματα αντίπαλων κουρδιστά παιχνίδια Pokemon, να συνδέεστε με φίλους και να κάνετε μάχες μαζί τους. Υπάρχουν πάνω από 600 Toy Pokemon στο σύνολο για να συλλέξετε.

Το Super Pokemon Rumble σας προσφέρει δύο τρόπους για να συνδεθείτε ασύρματα με τους φίλους σας. Χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση, μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα συνεργατικό play mode που επιτρέπει σε εσάς και τους φίλους σας να δίνετε μάχες σε διάφορες πίστες μαζί και να πιάνετε πιο εύκολο τα νικημένα Toy Pokemon μετά τις μάχες. Χρησιμοποιώντας το Nintendo 3DS StreetPass™, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να πιάσετε Mythical και Legendary Pokemon, προκαλέστε τα Toy Pokemon των παικτών που προσπερνάτε στις καθημερινές σας διαδρομές και δείτε τους χαρακτήρες Mii™ άλλων παικτών μέσα στο παιχνίδι.

Το Super Pokemon Rumble είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Nintendo 3DS από τις 2 Δεκεμβρίου 2011.

Περισσότερες πληροφορίες για το Super Pokemon Rumble σε αυτό το link.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x