Τεχνολογία

Οι νικητές του νέου Panda Global Protection 2012!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του sport-fm.gr και της νέας εκπομπής τεχνολογίας του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, «ENTER» για το νέο πλήρες πακέτο online προστασίας από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα της Panda Security.

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του sport-fm.gr και της νέας εκπομπής τεχνολογίας του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, «ENTER» για το νέο πλήρες πακέτο online προστασίας από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα της Panda Security.

Οι πέντε (5) νικητές που αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης είναι οι:
- Ζησοπούλου Σοφία, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -300,
- Θεοδωρίδης Αναστάσιος, με αριθμό τηλεφώνου που λήγει σε -922,
- Καραπιπέρης Αθανάσιος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -329,
- Καρασμανάκης Πασχάλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -079 και
- Μπάστας Κυριάκος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -140.

Οι νικητές θα ενημερωθούν από τη γραμματεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή των δώρων τους.

Η νέα σειρά προϊόντων 2012 της Panda Security είναι η πιο ολοκληρωμένη σειρά μέχρι σήμερα. Οι νέες λύσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες του Internet που θέλουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του Web 2.0 και του ψηφιακού κόσμου. Αυτές οι λύσεις προσφέρουν προστασία σε πραγματικό χρόνο από γνωστές και άγνωστες απειλές, αφού εκμεταλλεύονται τη γνώση και την πείρα εκατομμυρίων χρηστών που κάνουν χρήση της cloud-based τεχνολογίας της Panda, Collective Intelligence.

Το Panda Global Protection 2012, η πιο πλήρης λύση της νέας σειράς προϊόντων, είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Περιλαμβάνει επίσης το Panda Safe Browser, το οποίο διαφυλάττει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των χρηστών στο Internet και ειδικά στα περιβάλλοντα Web 2.0, όπως τα sites κοινωνικών δικτύων. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποκρύπτουν προσωπικά αρχεία και folders ώστε να εμποδίσουν την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στις τραπεζικές συναλλαγές και οικονομικά δεδομένα καθώς και κάθε είδους περιεχόμενο multimedia που έχει αξία για αυτούς.

Τώρα και με ελληνική σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/PandaGreece.

«Το Internet σε Ασφαλή Χέρια»

Τα τελευταία 30 χρόνια η τεχνολογία έχει εισβάλει στην προσωπική μας ζωή και μας βοηθά να διεκπεραιώσουμε καλύτερα τις καθημερινές εργασίες και ασχολίες. Τα παιδιά που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια είναι μέρος της πρώτης γενιάς που κυριολεκτικά μεγαλώνει «ψηφιακά», σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές που έπρεπε να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον, με όλες τις δυνατότητες και τα προβλήματα που αυτό δημιουργεί.

Η Panda Security θέλοντας να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση και γενικά τη δραστηριοποίηση στο Internet, δημιούργησε την ιστοσελίδα «το Internet σε Ασφαλή Χέρια». Πρόκειται για περιεχόμενο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από εφήβους και γονείς, έως και τα άτομα της τρίτης ηλικίας, το οποίο έχει στόχο να αυξήσει τις γνώσεις τους σε ότι αφορά στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Μέσα από οδηγούς, συμβουλές, παραδείγματα και ιστορίες κινουμένων σχεδίων, επιχειρεί να βοηθήσει στην προστασία όλης της οικογένειας από τις ενδεχόμενες απειλές που ολοένα και αυξάνουν. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας http://protectyourfamily.pandasecurity.com/gr, διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής, είναι εύκολα κατανοητό από όλες τις ηλικίες, εφήβους, ενήλικες και άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x