Επικαιρότητα

Οι κίτρινοι είναι εδώ

Κλειστοί από το απόγευμα οι δρόμοι του κέντρου. Έξω από την Βουλή είναι συγκεντρωμένοι εκατοντάδες απεργοί ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, οι συνδικαλιστές των οποίων αναμένεται να αποφασίσουν απόψε την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Κλειστοί από το απόγευμα οι δρόμοι του κέντρου. Έξω από την Βουλή είναι συγκεντρωμένοι εκατοντάδες απεργοί ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, οι συνδικαλιστές των οποίων αναμένεται να αποφασίσουν απόψε την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Στο μεταξύ, τον αρμόδιο κοινοβουλευτικό τομέα του ΠΑΣΟΚ για τις ρυθμίσεις σχετικά με την απελευθέρωση ενημερώνει ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης.

Βαρύ παραμένει το διεθνές κλίμα για την ελληνική οικονομία. Έκτακτη σύσκεψη είχε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο και τραπεζίτες ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει αύριο τηλεδιάσκεψη με την Καγκελάριο Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί. Και τηλεφωνικές επαφές του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γερμανό ομόλογο του.

Για μια οριακή στιγμή για την Ελλάδα, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στην συνάντηση του με τον πρόεδρο της Alpha Bank Γιάννη Κωστόπουλο ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά με την επικείμενη συγχώνευση με την EuroBank.

Σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή της Κυβέρνησης κάλεσε τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Έντονες αντιδράσεις ξεσήκωσε η εφαρμογή του προγράμματος της «εργασιακής εφεδρείας». Σχέδιο κινητοποιήσεων ανακοίνωσε το Συντονιστικό των εργαζομένων σε Οργανισμούς και Φορείς του Δημοσίου.

Μικρή μείωση κατά 0,9% κατέγραψε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούλιο.

Ομαλοποίηση των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου από αύριο, υπόσχεται η εταιρία «Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ». Σημαντικές ήταν οι καθυστερήσεις των δρομολογίων τις τελευταίες ημέρες, λόγω των μετατάξεων δεκάδων υπαλλήλων.

Κλειστά θα μείνουν αύριο τα φαρμακεία στην Αττική λόγω της εορτής του Τιμίου Σταυρού. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα καταστήματα.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 0,51% σήμερα. Στις 843 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Κ Α Ι Ρ Ο Σ: Ζεστός και αύριο Τετάρτη στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x