Ανάσταση ή Σταύρωση! Κρίσιμη τηλε-διάσκεψη θα έχουν στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, (Του Σταυρού…) η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Παρ’ όλα αυτά, ποικίλα ερωτήματα εγείρει τα τελευταία 24ωρα η στάση της Γερμανίας που τάσσεται σχεδόν ανοιχτά υπέρ μίας ελεγχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Στην Αθήνα, πριν από την τηλε-διάσκεψη θα προηγηθεί στις 4 το απόγευμα έκτακτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, με θέμα την πορεία εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος («εργασιακή εφεδρεία», άμεσοι φόροι).
Την ίδια ώρα, μήνυμα για εθνική συσπείρωση έστειλε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στην συνάντηση που είχε με τον προσωρινό πρόεδρο του νέου τραπεζικού ομίλου Alpha Bank-Eurobank, Ιωάννη Κωστόπουλο.
Ο κ. Παπούλιας έκανε λόγο για μία «οριακή στιγμή», σημειώνοντας ότι «πρέπει να περάσουμε στην απέναντι όχθη και έπειτα να τα βρούμε».
Εξάλλου, αλλαγές της τελευταίας στιγμής δρομολογούνται στο ειδικό τέλος για τα ακίνητα : Εξαιρούνται –σύμφωνα με την τηλεόραση του Σκάι, οι κοινόχρηστοι χώροι, ενώ ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψιν η παλαιότητα του κτιρίου.
Ανδρέας Μορφόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






