Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Περισσότερο αποτελεσματικός στο μέλλον»

Απογοητευμένος από την ήττα από την Μαρσέιγ εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Αλγερίας. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε περισσότερο απογοητευμένος από την χαμένη ευκαιρία που είχε για την ισοφάριση και υποσχέθηκε πως στο μέλλον θα είναι περισσότερο αποτελεσματικός.

Απογοητευμένος από την ήττα από την Μαρσέιγ αλλά και από την ευκαιρία που έχασε, δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ σε ιστοσελίδα της Αλγερίας.

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει ή τουλάχιστον να έχουμε πάρει την ισοπαλία. Είμαι αρκετά στεναχωρημένος από αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να φέρουμε στα ίσα το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να πούμε ότι η ομάδα αυτή την στιγμή δεν είναι ανταγωνιστική καθώς είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν», δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην χαμένη του ευκαιρία.

«Αναγνωρίζω ότι είχα μια καταπληκτική ευκαιρία να ισοφαρίσω, κάτι που με κάνει περισσότερο απογοητευμένο. Θα προσπαθήσω να είμαι περισσότερο αποτελεσματικός στο μέλλον», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x