Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Αυτό θα το βρει μπροστά του ο Βγενόπουλος!

Αν του έβαζες κάτω τα δεδομένα αυτού του σίριαλ, του Παναθηναϊκού, ο Μάκης Ψωμιάδης θα σχολίαζε ορθά κοφτά: «ο κύριος Βγενόπουλος, έχει κουράσει».

Αν του έβαζες κάτω τα δεδομένα αυτού του σίριαλ, του Παναθηναϊκού, ο Μάκης Ψωμιάδης θα σχολίαζε ορθά κοφτά: «ο κύριος Βγενόπουλος, έχει κουράσει». Διότι το σλόγκαν του Μάκη όχι απλώς ταιριάζει στα κόλπα του Mr MIG αλλά δίνει και το στίγμα: δεν ξέρω αν εκείνος το αντιλαμβάνεται, ή αν τον προβληματίζει όλη αυτή η ψυχική φθορά που προκαλεί με τα «κρύο ζέστη» ντους στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά αν δεν το έχει εκείνος αντιληφθεί θα έπρεπε τουλάχιστον να του το έχουν εξηγήσει αυτοί που τον συμβουλεύουν στην υπόθεση του Παναθηναϊκού.

Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος

Εδώ δεν είναι ούτε «Ολυμπιακή Αεροπορία», ούτε «Marfin». Σε αντίθεση με τα άλλα, αυτό το power game που παίζει ο Βγενόπουλος παίζεται πάνω στον ψυχισμό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που αγαπούν και υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό ο «Βγενό» θα το βρει μπροστά του, είτε τελικώς αποκτήσει ή ελέγξει την μετοχική πλειοψηφία της ΠΑΕ, είτε όχι.

Μου λένε ότι το πρόβλημά του είναι η υπόθεση γήπεδο, η «υπόθεση ΓΗΠΕΛ». Ότι δηλαδή δεν θέλει ούτε να συζητήσει την πιθανότητα να αναλάβει εκείνος, ως ελεγκτής ή κάτοχος της πλειοψηφίας της ΠΑΕ, την ευθύνη να αποζημιώσει μεθαύριο οποιονδήποτε επιδιώξει και επιτύχει την αποζημίωσή του για την «υπόθεση Βοτανικός» από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να καταλάβω, αν είναι πράγματι αυτό το πρόβλημα, για ποιο λόγο να μην το θέτει έτσι δημοσίως.

Αυτή εδώ είναι μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, διότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι μια απλή εταιρεία που παράγει και πουλά προϊόντα. Δεν γίνεται ένας μάνατζερ να μην λαμβάνει υπόψη τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που προκαλεί σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους η στρατηγική του, η εκτέλεση του σχεδίου του.

Σημείωνα το απόγευμα της Δευτέρας το αποτέλεσμα ενός γκάλοπ που έτρεξα στο μπλογκ μου, το οποίο έδειχνε ότι το 20% παρέμεινε με αρνητική εντύπωση για τον Βγενόπουλο σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και το περίπου 24% απάντησε «δείξε μας πρώτα τα λεφτά που βάζεις στην ΠΑΕ για να σε πάρουμε στα σοβαρά».

Αν σήμερα έστηνα το ίδιο γκάλοπ, είμαι βέβαιος ότι η πλειοψηφία θα απαντούσε ότι ο Βγενόπουλος το παράκανε. Στην εποχή που ζει ο μέσος φίλος του Παναθηναϊκού, με τόσα και τόσο σοβαρά προβλήματα στο κεφάλι, την ψυχή και τη ζωή του, δεν αντέχει να του δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και η αγαπημένη του ομάδα.

Σήμερα ο Βγενόπουλος παίζει με τον καημό του μέσου οπαδού του Παναθηναϊκού. Αν επιμείνει να μην το λαμβάνει υπόψη του, θα τον γράψει και αυτόν η ιστορία, ως τον πρώτο που πούλησε ελπίδα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και εξαφανίστηκε. Αυτό το λάθος που κάνει (και) σήμερα, ο Βγενόπουλος θα το βρει μπροστά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x