Stoiximan Super League

«Όχι» από Βενιάμη

Το ενδεχόμενο να μπει στον Παναθηναϊκό απέρριψε μέσω της Sportday ο Θόδωρος Βενιάμης. Ο Έλληνας εφοπλιστής ξεκαθάρισε ότι τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον απωθούν από το να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με τα δρώμενα στο συγκεκριμένο χώρο, δίνοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναμειγνύεται. «Πυροσβέστης» Πατέρας ανάμεσε σε Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλο.

Το ενδεχόμενο να μπει στον Παναθηναϊκό απέρριψε μέσω της Sportday ο Θόδωρος Βενιάμης.

Ο Έλληνας εφοπλιστής ξεκαθάρισε ότι τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον απωθούν από το να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με τα δρώμενα στο συγκεκριμένο χώρο, δίνοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναμειγνύεται.

«Οι εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά απωθητικές. Παρ' ότι είμαι φίλαθλος, τα τελευταία πέντε χρόνια επιλέγω να μην πηγαίνω στο γήπεδο. Εγώ και η οικογένειά μου απέχουμε συνειδητά από κάθε ανάμειξη και δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε στάση» ήταν η δήλωση του κ.Βενιάμη στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα.

«Πυροσβέστης» ο Πατέρας

Ένα τέλος στον «πόλεμο» ανακοινώσεων, στον οποίο έχουν επιδοθεί Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, θέλησε να βάλει ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, προσπάθησε να αποτρέψει τον MrMIG να βγάλει την ανακοίνωση της Τετάρτης, κάτι που δεν κατάφερε, όπως άλλωστε συνέβη και με την επικοινωνία του με τον Τζίγκερ, ο οποίος επίσης απάντησε.

Έκτακτο ΔΣ τη Δευτέρα

Τις κλήσεις για έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα θα κάνει σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας, ώστε να τεθεί στη γενική συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Μπορεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος να έχει αφήσει «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, αλλά το εξώδικο που έχει στείλει να ισχύει, αν και έχει δικαίωμα να το αναιρέσει μέχρι το Σάββατο. Πάντως ο Γόντικας ενημέρωσε τον MrMIG ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει δώσει το ελεύθερο να ψηφίσουν υπέρ οι μετοχές του, άρα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και καλύπτονται τα 2/3 των μετόχων που χρειάζονται.

Η πλευρά Βγενόπουλου λέει ότι έχει έτοιμο το πλάνο κι έκανε πίσω βλέποντας πώς τον αντιμετώπιζαν τα κανάλια. Η πλευρά Βαρδινογιάννη υποστηρίζει ότι μόλις είδε ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για την ΑΜΚ έκανε πίσω, διότι δεν έχει μαζέψει τα χρήματα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x