Ειδήσεις

Μάλκοβιτς: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Σλοβενίας, παρά την ήττα από τη Λιθουανία που τη θέτει οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Σλοβενίας, παρά την ήττα από τη Λιθουανία που τη θέτει οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Αποστολή στο Κάουνας, Χρήστος Ρομπόλης

«Παρά την ήττα, πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας μου. Έχουμε ένα γκρουπ νέων παικτών που παίζουν για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση και χαίρομαι για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Το μόνο πρόβλημα ήταν τα πολλά λάθη. Σήμερα χάσαμε λόγω δύο λαθών, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Πήγαμε καλά, αλλά θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Το μότο μου είναι ‘παίξε όσο καλύτερα μπορείς’, ακόμη κι αν χάσεις», τόνισε.

Ελλείψει υποχρεώσεων το επόμενο καλοκαίρι, η Σλοβενία θα επιστρέψει στις διεθνείς διοργανώσεις το 2013, στο Ευρωμπάσκετ που η ίδια θα φιλοξενήσει: «Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την ομάδα για το Ευρωμπάσκετ του 2013. Η Σλοβενία είναι η μόνη ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση που τόσοι παίκτες πρώτης γραμμής δεν ήρθαν. Βούγιατσιτς, Μπ. Ούντριχ, Ντ. Λόρμπεκ, Νάχμπαρ, Μπρέζετς... όμως και πάλι έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν στο επόμενο Ευρωμπάσκετ», είπε ο «Μπόζα».

Από την πλευρά του, ο Έραζεμ Λόρμπεκ είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ για 40 λεπτά, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθειά μας, παρότι χάσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x