Ειδήσεις

Ζήσης: «Χάσαμε από την επίθεσή μας»

Στα πολλά χαμένα σουτ απέδωσε την ήττα της Εθνικής από τη Γαλλία, ο Νίκος Ζήσης. Ο γκαρντ της Σιένα τόνισε πως ήταν μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη, καθώς οι «τρικολόρ» βρίσκονταν σε κακή μέρα, ωστόσο προς το τέλος του αγώνα η ομάδα του Βενσάν Κολέ έδειξε την ποιότητά της.

Στα πολλά χαμένα σουτ απέδωσε την ήττα της Εθνικής από τη Γαλλία, ο Νίκος Ζήσης.

Ο γκαρντ της Σιένα τόνισε πως ήταν μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη, καθώς οι «τρικολόρ» βρίσκονταν σε κακή μέρα, ωστόσο προς το τέλος του αγώνα η ομάδα του Βενσάν Κολέ έδειξε την ποιότητά της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

Για την ήττα από τη Γαλλία: «Σήμερα δυστυχώς χάσαμε από την επίθεση. Πιστεύω πως κάναμε ό,τι ακριβώς μας ζήτησε ο προπονητής αυτές τις δύο με τρεις μέρες που προετοιμαζόμασταν. Δηλαδή, να μην αφήσουμε τη Γαλλία να τρέξει και να έχει δεύτερες ευκαιρίες από τα επιθετικά ριμπάουντ. Δυστυχώς χάσαμε από την επίθεσή μας, καθώς ήμασταν άστοχοι σε πολλά εύκολα σουτ που είχαμε. Η Γαλλία προς το τέλος έδειξε την ποιότητά της, βάζοντας μεγάλα σουτ, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν μαζέψανε τη διαφορά. Σήμερα δεν είχαμε το κάτι παραπάνω. Είναι κρίμα γιατί πετύχαμε τη Γαλλία σε κακή βραδιά, καθώς είχε το άγχος του φαβορί. Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για τον αυριανό αγώνα», είπε αρχικά ο Νίκος Ζήσης και πρόσθεσε: «Πολλές φορές όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά πιστεύω πως η στρατηγική μας σήμερα ήταν σωστή. Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ και δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια για τη νίκη. Εμείς ξέραμε πως σήμερα θα ήταν ντέρμπι, αλλά η Γαλλία έδειξε το κάτι παραπάνω».

Για τις πιθανές αντιπάλους μας (σ.σ. Σερβία ή Ρωσία): «Πάνω κάτω οι δύο ομάδες είναι ίδιες και είναι κοντά στα δικά μας χαρακτηριστικά. Αύριο θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα κλειστό παιχνίδι ως το τέλος, ώστε να αδειάσουμε ψυχολογικά τον αντίπαλο. Και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, όπως σήμερα, αλλά μας έλειπε το σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x