Ειδήσεις

Τέπιτς: «Καλή η Ελλάδα, αλλά μπορούμε» (Web TV)

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε αποκλειστικά στη Web TV του www.sport-fm.gr λίγο μετά την ήττα της Σερβίας από τη Ρωσία. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Παρασκευής, που θα κρίνει αν η Ελλάδα ή οι «πλάβι» θα προκριθούν στο προολυμπιακό τουρνουά

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε αποκλειστικά στη Web TV του www.sport-fm.gr λίγο μετά την ήττα της Σερβίας από τη Ρωσία.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Παρασκευής, που θα κρίνει αν η Ελλάδα ή οι «πλάβι» θα προκριθούν στο προολυμπιακό τουρνουά.



Αναλυτικά ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε αποκλειστικά στη Web TV του www.sport-fm.gr και στον απεσταλμένο μας, Χρήστο Ρομπόλη, για:

-την ήττα από τη Ρωσία: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι και χάσαμε το πιο σημαντικό ματς της διοργάνωσης. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Παίξαμε σήμερα με εννέα παίκτες και σε τέτοια διοργάνωση είναι δύσκολο να τα καταφέρεις με τόσους λίγους παίκτες. Δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς προς το μέρος μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρωσίας και καλή τύχη στα ημιτελικά».

-το παιχνίδι της Παρασκευής: «Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε σήμερα. Δεν είναι εύκολο βέβαια. Αν κερδίσουμε αύριο τουλάχιστον θα έχουμε πετύχει το στόχο της πρόκρισης στο προολυμπιακό τουρνουά και θα είναι καλό για μας».

-την ελληνική ομάδα: «Η Ελλάδα είναι καλή ομάδα. Διαθέτει παίκτες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Είδα κάποιο κομμάτι του αγώνα με τη Γαλλία και πιστεύω πως η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει τη Γαλλία. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά. Πιστεύω πως μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε και να παλέψουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x