Stoiximan Super League

«Χτυπάει» Νταρμπιόν

Κίνηση για την απόκτηση του Στεφάν Νταρμπιόν ετοιμάζεται να κάνει η SKODA Ξάνθη. Ο Γάλλος μέσος αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη και μετά και τον οριστικό υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα μένει ελεύθερος. Αν η ΕΠΟ δώσει τελικά παράταση στις μεταγραφές για τους παίκτες των Θεσσαλών και την Καβάλας, οι Ακρίτες θα προσπαθήσουν να τον πάρουν, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός των ημερών.

Κίνηση για την απόκτηση του Στεφάν Νταρμπιόν ετοιμάζεται να κάνει η SKODA Ξάνθη.

Ο Γάλλος μέσος αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη και μετά και τον οριστικό υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα μένει ελεύθερος.

Αν η ΕΠΟ δώσει τελικά παράταση στις μεταγραφές για τους παίκτες των Θεσσαλών και την Καβάλας, οι Ακρίτες θα προσπαθήσουν να τον πάρουν, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός των ημερών.

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ουζουνίδης έχει επικεντρωθεί στην τακτική, αφού καλείται να «κλείσει» τα ατού των Πειραιωτών μέσα στο Καραϊσκάκη για να μπορέσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας τεχνικός κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του, τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Φλίσκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x