Αγγλία

«Θα βάλει πολλά γκολ ο Τόρες»

Αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Φερνάντο Τόρες στη νίκη της Τσέλσι κόντρα στη Λεβερκούζεν (2-0) βρήκε ο Χουάν Μάτα για να «πλέξει» το εγκώμιο του συμπατριώτη του. Ο Ισπανός χαφ στάθηκε στις δύο ασίστ που έδωσε ο επιθετικός των «μπλε», ενώ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο Λονδίνο, αναφερόμενος παράλληλα και στον Ράιαν Γκιγκς.

Αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Φερνάντο Τόρες στη νίκη της Τσέλσι κόντρα στη Λεβερκούζεν (2-0) βρήκε ο Χουάν Μάτα για να «πλέξει» το εγκώμιο του συμπατριώτη του.

Ο Ισπανός χαφ στάθηκε στις δύο ασίστ που έδωσε ο επιθετικός των «μπλε», ενώ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο Λονδίνο, αναφερόμενος παράλληλα και στον Ράιαν Γκιγκς.

«Πιστεύω ότι ο Φερνάντο είναι ακόμα ο ίδιος παίκτης που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά γκολ. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Λεβερκούζεν, βγάζοντας δύο ασίστ. Ήταν εξαιρετικός στην επίθεση και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίθεση της Τσέλσι» δήλωσε στην “Daily Mail”, ο 23χρονος χαφ.

Αναφερόμενος στο γιατί διάλεξε την Τσέλσι να συνεχίσει την καριέρα του, διευκρίνισε: «Ξέρω ότι ενδιαφέρονταν για μένα και άλλοι σύλλογοι, αλλά στο τέλος η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση. Για μένα αυτό ήταν σημαντικό και πλέον θέλω να δώσω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία. Είμαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ήθελα να έρθω εδώ».

Εγκωμιάζοντας τον Ράιαν Γκιγκς, σχολίασε: «Έδειξε για άλλη μία φορά τη μεγάλη αξία του με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπενφίκα. Είναι ένας από τους καλύτερους εξτρέμ όλων των εποχών. Ίσως να τον πρόσεχα λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους επειδή αγωνίζεται την ίδια θέση με εμένα, αλλά είναι εντυπωσιακός και στα τάκλινγκ του και στις ντρίμπλες και γενικά σε όλο στυλ του».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x