Ειδήσεις

«Από άλλο πλανήτη ο... καλλιτέχνης Ναβάρο»

Στην κλάση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο υποκλίθηκε ο προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, μετά τη νίκη επί των Σκοπίων στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Στην κλάση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο υποκλίθηκε ο προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, μετά τη νίκη επί των Σκοπίων στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στο Κάουνας, Χρήστος Ρομπόλης

«Αυτό που έκανε ο Ναβάρο απόψε ήταν απίστευτο. Είναι σαν έργο τέχνης, σαν κάτι μέσα από το μουσείο του Λούβρου. Είναι ένας από τους καλλιτέχνες του μπάσκετ στην Ευρώπη. Ώρες-ώρες νομίζεις πως είναι από άλλο πλανήτη. Είναι χαρά να τον έχουμε στην ομάδα, σαν παίκτη, αλλά και σαν άνθρωπο», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε κι έναν άλλο μπροστά μας, αλλά τώρα μπορούμε να γιορτάσουμε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Σκοπίων, γιατί έχει κάνει μία εκπληκτική πορεία, δεν τα έχει παρατήσει ποτέ και παίζει σε όλα τα ματς με καρδιά κι εξυπνάδα. Είναι τιμή μας να περνάμε στον τελικό κερδίζοντάς τους», πρόσθεσε.

Παράλληλα, στάθηκε στην ατμόσφαιρα στη Λιθουανία: «Ευχαριστώ το λαό της Λιθουανίας. Είμαστε εδώ 20 μέρες και νιώθουμε πόσο αγαπούν το μπάσκετ. Είναι πραγματικά άνθρωποι του αθλητισμού και μας αρέσει πολύ που παίζουμε εδώ. Έχουν δημιουργήσει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Ο Σερζ Ιμπάκα είπε με τη σειρά του: Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Τα Σκόπια έπαιξαν πολύ καλά στην αρχή. Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ελέγξαμε το ματς και φτάσαμε στην επιτυχία. Είναι μεγάλη επιτυχία που προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για μένα ξεχωριστά. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μία μεγάλη διοργάνωση και είναι μεγάλη υπόθεση για μένα, ειδικά να παίζω για μία ομάδα από τις κορυφαίες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ», ενώ για την απόδοση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο τόνισε: «Ο Ναβάρο σήμερα ήταν απίστευτος. Έκανε τα πάντα, σε άμυνα και επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x