Ελλάδα

Δεύτερη ήττα για τον Άρη

Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια επί βουλγαρικού εδάφους γνώρισε ο Άρης, αυτή τη φορά με 81-69 από την Παρτιζάν. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή ξεκίνησαν καλά στην αναμέτρηση, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά.

Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια επί βουλγαρικού εδάφους γνώρισε ο Άρης, αυτή τη φορά με 81-69 από την Παρτιζάν.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή ξεκίνησαν καλά στην αναμέτρηση, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά.

«Είχαμε ένα πολύ άσχημα πρώτο ημίχρονο. Οι επιστροφές μας δεν ήταν καλές, παρουσιάσαμε αδυναμία στην οργάνωση και στο αμυντικό κομμάτι δεν ήμασταν καλοί.?Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο με άφησε ευχαριστημένο. Παίξαμε καλή άμυνα και μειώσαμε τη διαφορά. Εκεί όμως χρειάζεται εμπειρία, κάτι που εμείς δεν έχουμε ακόμα. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μου άρεσε ο Μαυραειδής. Ήταν μαχητής και έδωσε ενέργεια στην ομάδα. Αμυντικά, καλός ήταν και ο Δήμας», δήλωσε για την ήττα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν πήρε λύσεις στο σκοράρισμα από τον Όλιβερ, είπε: «Δεν μπορεί να βάζει 30 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Όταν τον παίζουν σκληρή άμυνα, πρέπει να έχει σωστές επιλογές. Η Παρτιζάν μιας διάβασε καλά και δεν τον άφησαν να πάρει πολλά ελεύθερα σουτ. Χρειαζόμαστε δουλειά προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ενώ πρέπει να δω ολοκληρωμένο το ρόστερ για να έχω μια σωστή άποψη».

Από την πλευρά του, ο Νταν Μαυραειδής δήλωσε: «Είναι πολλά αυτά που δεν κάναμε καλά. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Κάθε μέρα μαθαίνω όλο και περισσότερα και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν και οι συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x