Stoiximan Super League

Preview: ΑΕΚ-Εργοτέλης

Παρηγοριά… απ’ τον τόπο της! Μετά το «στραπάτσο» στην πρεμιέρα του Europa League, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βγάλει στον Εργοτέλη «τα σπασμένα» της Άντερλεχτ! Αν δεν μεταμορφωθεί εντυπωσιακά -και αν οι Κρητικοί παρουσιαστούν το ίδιο λεβέντες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ- δεν θέλει και πολύ να… παγώσει κι άλλο το άδειο (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

Παρηγοριά… απ’ τον τόπο της!

Μετά το «στραπάτσο» στην πρεμιέρα του Europa League, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βγάλει στον Εργοτέλη «τα σπασμένα» της Άντερλεχτ!

Αν δεν μεταμορφωθεί εντυπωσιακά -και αν οι Κρητικοί παρουσιαστούν το ίδιο λεβέντες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ- δεν θέλει και πολύ να… παγώσει κι άλλο το άδειο (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

ΑΕΚ

Με ποικιλία αγωνιστικών (εκτός των υπολοίπων) προβλημάτων θα παραταχθεί την Κυριακή η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχει τιμωρημένους… από πέρυσι (Τραϊανός Δέλλας), τραυματίες απ’ το παιχνίδι της Εθνικής (Παντελής Καφές), αλλά και απώλειες απ’ το παιχνίδι του Βελγίου (Κωνσταντόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και Λαγός, λόγω ίωσης στο αναπνευστικό).

Πιθανότατα, δε, ο Μανόλο Χιμένεθ θα ξεκουράσει τον (ανέτοιμο ακόμα) Βάργκας, ενώ θα έχει τουλάχιστον ξανά στη διάθεσή του τον Μάκο (που ήταν τιμωρημένος στο ματς της Ευρώπης).

Η αποστολή: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Κοντοές, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Μπουγαΐδης, Μάκος, Βάργκας, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Μπερνς, Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος, Μπέλεκ.


Εργοτέλης

Δύο σημαντικά προβλήματα έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Νίκος Καραγεωργίου για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λεάλ και Ολίσε. Ο Ουρουγουανός δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραβήγματος στο γαστροκνήμιο, ενώ ο Ολίσε προφυλάχτηκε, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κουτσιανικούλη στη θέση του τραυματισμένου Λεάλ, στο άκρο της επίθεσης. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Σαρρής φαίνεται πως θα ξεκινήσει βασικός, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο αναχαίτισης του Γκούντγιονσεν.

Η αποστολή: Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Χαντί, Κουτσιανικούλης, Καρέλης, Μπούντιμιρ, Νταντόμο, Χρυσοφάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Προϊστορία

Εξαιρετικά ευχάριστες αναμνήσεις έχει η ΑΕΚ απ’ τα παιχνίδια με τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί μετρούν έξι ήττες κόντρα στην «Ένωση» σε αθηναϊκό έδαφος, ενώ σε όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις η ισοπαλία είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχουν αποσπάσει.

2004-2005, ΑΕΚ- Εργοτέλης, 3-0
2005-2006, ΑΕΚ- Εργοτέλης, 3-1
2006-2007, ΑΕΚ- Εργοτέλης, 3-1
2007-2008, ΑΕΚ- Εργοτέλης, 3-2
2009-2010, ΑΕΚ- Εργοτέλης, 1-0
2010-2011, ΑΕΚ- Εργοτέλης, 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x