Ειδήσεις

Φώτσης: «Στην Εθνική, γιατί... έτσι μου αρέσει»

Ο Αντώνης Φώτσης δεν έχει λείψει ποτέ από την Εθνική, παρά μόνο το 2007 όταν ήταν τραυματίας. Ο ίδιος θεωρεί τιμή να φορά το εθνόσημο και όχι αγγαρεία.

Ο Αντώνης Φώτσης δεν έχει λείψει ποτέ από την Εθνική, παρά μόνο το 2007 όταν ήταν τραυματίας. Ο ίδιος θεωρεί τιμή να φορά το εθνόσημο και όχι αγγαρεία.

Αποστολή στο Κάουνας, Χρήστος Ρομπόλης

«Δεν το κάνουμε από υποχρέωση. Ούτε το βλέπουμε ως αγγαρεία. Είμαστε στην Εθνική γιατί θέλουμε να παίζουμε για τη χώρα μας και γιατί αυτό είναι το άθλημα που αγαπάμε. Μας αρέσει. Είμαστε υπερήφανοι για την παρουσία μας στην Εθνική. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα είμαι στην Εθνική, ελπίζω να έχω υγεία και να έρχομαι όποτε με καλούν. Αισθάνομαι καλά, όμως δεν γίνεται να μιλάμε για το μέλλον», δήλωσε ο αρχηγός και πρόσθεσε:

«Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε το επόμενο καλοκαίρι, όπου κι αν γίνει το προολυμπιακό τουρνουά. Καταφέραμε και πετύχαμε τον πρωταρχικό μας στόχο, δηλαδή την πρόκριση στους αγώνες που θα δώσουν το εισιτήριο για το Λονδίνο. Κάναμε το πρώτο βήμα, τώρα πρέπει να κάνουμε και το δεύτερο. Θέλουμε να πάρουμε το ένα από τα τρία εισιτήρια».

Για την ήττα από τη Λιθουανία ανέφερε: «Κάναμε πολύ καλή δουλειά, παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό, τα δώσαμε όλα, όμως δεν γίνεται να νικάς πάντα. Ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία η 5η ή 6η θέση, αλλά εμείς θέλαμε να κερδίσουμε. Είναι ένα κίνητρο να νικάς τη Λιθουανία μέσα στην έδρα της. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται στη σύνθεσή της, γιατί πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Δίχως να έχουν σημασία τα πρόσωπα. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να το κάνουμε και στις επόμενες διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x