Stoiximan Super League

Live: ΑΕΚ-Εργοτέλης 1-0 (Τελικό)

Κι όμως η ΑΕΚ έχει ακόμα «παλικάρια»! Δυο απ’ τους λίγους παίκτες της «Ένωσης» που μοιάζουν να έχουν συναίσθηση της φανέλας που φορούν την πήραν απ’ το χέρι και της έβαλαν… νταηλίκι το δεξί πόδι στη Σούπερ Λίγκα! Με τον Αραμπατζή να σταματάει τετ α τετ και τον Μάκο να τελειώνει σαν φορ το δικό του, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν αγχωτική νίκη (1-0) απ’ τον εξαιρετικό -αλλά άστοχο- Εργοτέλη!

Κι όμως η ΑΕΚ έχει ακόμα «παλικάρια»!

Δυο απ’ τους λίγους παίκτες της «Ένωσης» που μοιάζουν να έχουν συναίσθηση της φανέλας που φορούν την πήραν απ’ το χέρι και της έβαλαν… νταηλίκι το δεξί πόδι στη Σούπερ Λίγκα!

Με τον Αραμπατζή να σταματάει τετ α τετ και τον Μάκο να τελειώνει σαν φορ το δικό του, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν αγχωτική νίκη (1-0) απ’ τον εξαιρετικό -αλλά άστοχο- Εργοτέλη!







AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Κάλα, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Μάκος, Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν (67' Λυμπερόπουλος), Κάρλος (60' Μπερνς), Μπέλεκ (73' Βάργκας)

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Κοντοές, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Τζούνιορ, Μπούντιμιρ, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (68' Καρέλης), Ρομάνο (76' Χαντί)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Κυριακίδης, Χρυσοφάκης, Σασιασβίλι, Σαρρής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x