Ελλάδα

Έστω και δύσκολα…

Τα «χρειάστηκε» κόντρα στον Πανερυθραϊκό ο Κολοσσός. Οι Ροδίτες επικράτησαν με 66-62 της ομάδας των βορείων προαστίων στην έδρα της, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών και προκρίθηκαν στη δεύτερη, ελπίζοντας για μια διάκριση στον θεσμό και αντιμετωπίζοντας τον Ικαρο την ερχόμενη Τετάρτη. Οι «θαλασσί» κατάφεραν να αποκτήσουν μια καλή διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Τα «χρειάστηκε» κόντρα στον Πανερυθραϊκό ο Κολοσσός. Οι Ροδίτες επικράτησαν με 66-62 της ομάδας των βορείων προαστίων στην έδρα της, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών και προκρίθηκαν στη δεύτερη, ελπίζοντας για μια διάκριση στον θεσμό και αντιμετωπίζοντας τον Ικαρο την ερχόμενη Τετάρτη. Οι «θαλασσί» κατάφεραν να αποκτήσουν μια καλή διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη οι παίκτες του συλλόγου της Α2 βρήκαν τις λύσεις και πίεσαν αυτούς του Βασίλη Φραγκιά, που είχαν σε καλή μέρα τους Τσάμη και Χόπσον με 24 και 17 πόντους αντίστοιχα.



Τα δεκάλεπτα: 15-21, 29-37, 46-50, 62-66

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης 6 (2), Στραγανιώτης 3 (1), Καλλιανιώτης, Λάκκας, Ξιούρας 9 (2), Μιχάλογλου, Πρίτσος 6, Παππάς, Μαχαίρας 16, Ροδοστόγλου 10, Κατούφας 12 (1), Παπαντωνάκος

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 7, Αυγενικός, Δανάς, Πάνος 2, Γεωργαλής 2, Ασημακόπουλος 4, Μπόικιν 5 (1), Χαρίσης 5, Τσάμης 24 (1), Αγγελάκος, Χόπσον 17 (2)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x