Ειδήσεις

Πετάει για Ελλάδα η Εθνική

Το δρόμο της επιστροφής πήρε η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Οι διεθνείς αναχώρησαν στις 10:00 περίπου από το Κάουνας για να μεταβούν οδικώς στο Βίλνιους και από εκεί, μέσω Βιέννης, αεροπορικώς για την Ελλάδα. Η αποστολή της «Γαλανόλευκης», η οποία επιστρέφει επιτυχημένη και με το εισιτήριο για το Προολυμπιακό τουρνουά στις αποσκευές της, αναμένεται να προσγειωθεί στις 18:30 περίπου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το δρόμο της επιστροφής πήρε η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Οι διεθνείς αναχώρησαν στις 10:00 περίπου από το Κάουνας για να μεταβούν οδικώς στο Βίλνιους και από εκεί, μέσω Βιέννης, αεροπορικώς για την Ελλάδα.

Η αποστολή της «Γαλανόλευκης», η οποία επιστρέφει επιτυχημένη και με το εισιτήριο για το Προολυμπιακό τουρνουά στις αποσκευές της, αναμένεται να προσγειωθεί στις 18:30 περίπου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αποστολή στη Λιθουανία, Χρήστος Ρομπόλης

Ο Ηλίας Ζούρος πήγε να αποχαιρετήσει τους παίκτες του κατά την αναχώρησή τους, αφού θα παραμείνει στη Λιθουανία, όπου έχει υποχρεώσεις με τη Ζαλγκίρις. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανανέωσε το ραντεβού του με τους Έλληνες διεθνείς για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία για τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται επίσης οι Μάικ Μπράμος και Κώστας Κουφός, με τον πρώτο να έχει αναχωρήσει χθες για Ισπανία και το δεύτερο για Αμερική. Επίσης, ο Νίκος Ζήσης δεν επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά «πετάει» για Ιταλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x