Stoiximan Super League

Τζενάμο: «Στόχος… η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία»

Όχι… απλά, παραμονή στην κατηγορία, αλλά και αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είναι ο στόχος του Παναιτωλικού για φέτος, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουίτζι Τζενάμο! «Στόχος μας δεν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι η… γρήγορη παραμονή στην κατηγορία», είπε ο γκολκίπερ των «καναρινιών», ενώ τόνισε: «Είναι μαγαζί γωνία και σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, πλέον, ο Παναιτωλικός, με τον πρόεδρο και την οργάνωση που έχει».

Όχι… απλά, παραμονή στην κατηγορία, αλλά και αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είναι ο στόχος του Παναιτωλικού για φέτος, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουίτζι Τζενάμο!

«Στόχος μας δεν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι η… γρήγορη παραμονή στην κατηγορία», είπε ο γκολκίπερ των «καναρινιών», ενώ τόνισε:

«Είναι μαγαζί γωνία και σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, πλέον, ο Παναιτωλικός, με τον πρόεδρο και την οργάνωση που έχει».

Αρχικά, ο Τζενάμο δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή μας. Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι με την Κέρκυρα και έχοντας δει το αγωνιστικό της πρόσωπο, περιμέναμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας θα βρει αρκετούς χώρους για αντεπιθέσεις φέτος. Έχουμε καταλάβει ότι θα πρέπει να παίξουμε σφιχτά και να δώσουμε περισσότερη σημασία στην άμυνα και στη συνέχεια στην επίθεση. Το γεγονός ότι έχουμε καλούς επιθετικούς δεν πάει να πει ότι είμαστε επιθετική ομάδα».

Για το στόχο του Παναιτωλικού, ξεκαθάρισε: «Στόχος μας δεν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι η… γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Βγαίνουμε στα Μέσα και μιλάμε για να μην έχουν στο Αγρίνιο το κεφάλι ψηλότερα. Εννοώ ότι, στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο φαίνονται».

Γενικά, για την ομάδα του Αγρινίου: «Ήταν θέμα χρόνου να ανέβει στα… σαλόνια. Είναι μαγαζί γωνία η ομάδα, με τον πρόεδρο και την οργάνωση που έχει. Όχι, πλέον, μόνο για παίκτες Β ή, παλιότερα, Γ Εθνικής, αλλά και της Σούπερ Λίγκας. Οι βλέψεις μου συμπίπτουν με της ομάδας, γιατί είναι ανοδικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x