Αγγλία

Φοβού τον Βίλας-Μπόας

«Βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει τις προσεχείς εβδομάδες στα αποδυτήρια της Τσέλσι από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει η “Daily Mail”, ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προτίθεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις γι το μέλλον ορισμένων «ονομάτων» του συλλόγου, κάτι που έχει θορυβήσει τους ποδοσφαιριστές των «μπλε».

«Βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει τις προσεχείς εβδομάδες στα αποδυτήρια της Τσέλσι από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η “Daily Mail”, ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προτίθεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον ορισμένων «ονομάτων» του συλλόγου, κάτι που έχει θορυβήσει τους ποδοσφαιριστές των «μπλε».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Βίλας-Μπόας θα απομακρύνει έναν βασικό παίκτη από το αρχικό σχήμα της Τσέλσι ή ακόμα και από το ρόστερ γενικότερα, ως αποτέλεσμα του γενικότερου αγωνιστικού πλάνου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x