Δελτία Τύπου

Ο Ολυμπιακός στα λευκά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός επιλέγει μια λευκή εμφάνιση, όμως η συγκεκριμένη είναι ξεχωριστή λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός επιλέγει μια λευκή εμφάνιση, όμως η συγκεκριμένη είναι ξεχωριστή λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού της.

Η εμφάνιση στο κύριο σώμα της είναι λευκή ενώ δύο διαγώνιες κόκκινες ρίγες ξεκινάνε από τον δεξί ώμο προς τα κάτω. Το ίδιο σχέδιο για φέτος επέλεξαν πολλές μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη ,μεταξύ των οποίων η Νιουκάστλ και η Φέγενορντ. Επίσης, απέδειξε ότι είναι και η «φανέλα των ανατροπών», αφού στην πρεμιέρα της λευκής εμφάνισης στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να γυρίσει το σκορ στο ματς με την Ξάνθη μόλις στα τελευταία λεπτά!

Η τεχνολογία USP της Puma διασφαλίζει τη γρήγορη απορρόφηση και εξάτμιση του ιδρώτα, για τους αθλητές την ώρα του αγώνα, κάνοντας τη φανέλα ελαφρύτερη.

Καθολική είναι η προτίμηση των φίλων του Ολυμπιακού προς τον Κέβιν Μιραλάς. Σχεδόν το 70% επιλέγει το όνομα του Βέλγου άσσου για να τυπώσει στη φανέλα του θυμίζοντας εποχές Ριβάλντο! Στις κορυφαίες επιλογές του κόσμου, βρίσκεται η εμφάνιση του Ιμπαγάσα, του Γέστε και του Τοροσίδη.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε, την νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753028 και να πληρώσετε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε την ολοκαίνουρια εμφάνιση του Ολυμπιακού, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x