Θανάσης Ράλλης

Όλη η αλήθεια για τους Άραβες

Το Hearbreak Hotel έχει εμπειρίες απο τη Σαουδική Αρβία και μπορέι να μιλήσει με μεγαλύτερη εγκυρότητα απο όλους του υπόλοιπους για τον πρίγκηπα που θέλει τον Παναθηναϊκό.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Μία κατά λάθος επιβίβαση σε πτήση, μία υπνηλία που μου έφερε βαθύ ύπνο κατά τη διάρκεια ταξιδιού με τρένο και δύο-τρια ποτηράκια παραπάνω, με οδήγησαν πριν από περίπου 15 χρόνια στη Σαουδική Αραβία. Ο αρχικός μου στόχος ήταν να πάω στην Πάτρα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν την έκπληξη μου όταν συνήλθα και διαπίστωσα ότι βρισκόμουν στη Σαουδική Αραβία.

Πως κατάλαβα ότι βρισκόμουν εκεί; Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάλαβα αμέσως, αφού ξύπνησα στην έρημο δίπλα σε μια γέρικη καμήλα, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς πορτοφόλι και το κυριότερο χωρίς καμία ένδειξη ζωής τριγύρω.

Οπότε η πρώτη μου σκέψη για το που βρίσκομαι, ήταν ότι βρίσκομαι στην έρημο δίπλα σε μια γέρικη καμήλα. Και νομίζω αν με ρωτάτε τώρα ότι ήταν μια καλή πρώτη εντύπωση.

Λίγες ημέρες και αφού πέρασε πολλές φορές από το μυαλό μου η σκέψη ότι δεν θα επιζήσω στην έρημο, έφτασα στο Ριάντ. Την πρωτεύουσα.

Ξέρω ότι σκέφτεστε πως στο διάολο κατάφερα να βγω από την έρημο. Η απάντηση μου είναι απλή, όσο κι αν φαίνεται απίστευτη. Δυο φορές στον δρόμο μου μαζί με τη γέρικη καμήλα συνάντησα μπροστά μου μία όαση.

Ναι είναι αληθινές. Και είναι όπως ακριβώς τις έχετε δει στις ταινίες. Με φοίνικες, γάργαρα νερά και χορεύτριες. Το μόνο που δεν έχετε δει σε ταινίες είναι ότι υπάρχουν και εκεί έλληνες μετανάστες με αυτοσχέδια σουβλατζίδικα μέσα στην έρημο. Πως φτιάχνεις όμως αυτοσχέδια σουβλατζίδικα;

Κάντε κλικ εδώ και θα μάθετε τα πάντα.

Παρέα λοιπόν με τη γέρικη καμήλα, που πάνω στην τρέλα που σου δημιουργεί η ατελείωτη περιπλάνηση στην έρημο, την είχα ονομάσει Νάντια, έφτασα στο Ριάντ.

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η 11μηνη περιπέτεια μου στη Σαουδική Αραβία. Μια περιπέτεια που με έκανε να γνωρίσω, πρίγκιπες, διαδόχους του θρόνου, χαρέμια και μία κουκουβάγια που μιλάει.

Επειδή δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ ενδιαφέρον να σας εξιστορήσω όλες μου τις περιπέτειες στη χώρα (αν εξαιρέσουμε το περιστατικό με τις χορεύτριες και το μέλι), το μόνο που θα σας πω είναι ότι έχω διατηρήσει επαφές με την κουκουβάγια που μιλάει. Έτσι μπορώ να την αποκαλώ πηγή μου από την Σαουδική Αραβία (άσχετα αν αυτά που μαθαίνω, τα μαθαίνω όπως όλοι από το google).

Η πηγή μου λοιπόν μου αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό έχεις και άλλες βλέψεις. Σκοπεύει να χαρτζιλικώσει όλους τους Έλληνες, να αγοράσει την ακρόπολη και να ανοίξει μια αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ με το απόλυτα επιτυχημένο, όπως νομίζει, όνομα «Σαουδαραβικό Σούπερ Μάρκετ».

Η πηγή μου είπε επίσης ότι το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό είναι πραγματικό.

Τώρα δεν ξέρω αν θα πρέπει να πιστέψω την πηγή μου, γιατί η τελευταία πληροφορία που μου είχε δώσει ήταν ότι ο Πρόδρομος θα κερδίσει το πρώτο Big Brother. Όπως όλοι ξέρουμε το Big Brother το κέρδισε ο Τσάκας…

Όμως για μισό λεπτό. Ο Tσάκας;;;;;;






Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x