Ισπανία

Παρακολουθεί τον Καβάνι ο Γκουαρντιόλα

Για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού και του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «itasportpress.it» έγραψε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του Ουρουγουανού επιθετικού στη Νάπολι, αφού έχει πετύχει 4 γκολ σε 3 ματς μέχρι στιγμής (στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Champions League).

Για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού και του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «itasportpress.it» έγραψε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του Ουρουγουανού επιθετικού στη Νάπολι, αφού έχει πετύχει 4 γκολ σε 3 ματς μέχρι στιγμής (στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Champions League).

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» θα παρακολουθεί τον διεθνή παίκτη καθ’ όλη διάρκεια της σεζόν και αν συνεχίζει να παίζει όπως τώρα, τότε θα κινηθεί το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι (που ήταν προπονητής της Νάπολι το 2009) δήλωσε στην καταλανική εφημερίδα Sport: «O Καβάνι διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να βρεθεί στο Κάμπ Νόου. Παίζει για την ομάδα και αυτή είναι η μεγάλη του διαφορά με τους υπόλοιπους στόχους των πρωταθλητών Ευρώπης. Βρίσκεται στις υπηρεσίες της ομάδας, όπως κάθε άλλος παίκτης της Μπαρτσελόνα. Όλοι πρωταθλητές, όλοι κάνουν θυσίες».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x