Ιταλία

Τέλος ο Γκασπερίνι από την Ίντερ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ αποτελεί και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά την ήττα των «νερατζούρι» από την Νοβάρα που… ξεχείλισε το ποτήρι. , είπε...

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ αποτελεί και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά την ήττα των «νερατζούρι» από την Νοβάρα που… ξεχείλισε το ποτήρι.

Το γεγονός ότι η Ίντερ έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που αποτελεί την χειρότερη επίδοση από το 1983, είχε δημιουργήσει πολύ κακό κλίμα γύρω από τον Γκασπερίνι και η ανοχή κόσμου και διοίκησης τελείωσε μετά την ήττα με σκορ 3-1 από την Νοβάρα το βράδυ της Τρίτης.

Έτσι η διοίκηση της Ίντερ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι η συνεργασία με τον Γκασπερίνι ολοκληρώθηκε ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα για να τον διαδεχτούν έχουν βγει στην… φόρα με αυτό του Αντσελότι να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ίντερ αναφέρει ότι σήμερα η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Τζουζέπε Μπαρέζι και Ντανιέλε Περνατσάνι. Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι για τις προσπάθειές του να ανταποκριθεί στην αποστολή του εκφράζοντας την λύπη της για την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x