Μουσική

Lou Reed και Metallica, STOP στο Μετρό!

Μετά τους οπαδούς των Metallica οι οποίοι αντιδρούν για την συνεργασία του αγαπημένου τους γκρουπ με τον Lou Reed, ήρθε και το μετρό του Λονδίνου να… απαγορεύσει κάτι από αυτή την συνεργασία. Οι ιθύνοντες των συρμών απαγόρευσαν την προώθηση του album “Lulu” στις αποβάθρες και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Μετά τους οπαδούς των Metallica οι οποίοι αντιδρούν για την συνεργασία του αγαπημένου τους γκρουπ με τον Lou Reed, ήρθε και το μετρό του Λονδίνου να… απαγορεύσει κάτι από αυτή την συνεργασία.

Οι ιθύνοντες των συρμών απαγόρευσαν την προώθηση του album “Lulu” στις αποβάθρες και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Ο λόγος που η Λονδρέζικη εταιρεία προχώρησε στην κίνηση αυτή, φυσικά και δεν είναι ο ίδιος με τον Fans του συγκροτήματος, οι οποίοι, δεν μπορούν να φανταστούν τον σκληροπυρηνικό μέταλ ήχο να παντρεύεται με τον… ξενέρωτο και ποιητικό ήχο του πρώην μέλους των θρυλικών Velvet Underground!

Oι υπεύθυνοί των συρμών θεωρούν πως το εξώφυλλο του δίσκου θυμίζει graffiti και αυτό θα παρακινήσει τους επίδοξους γκραφιτάδες να… βάψουν ότι κινείται και μη στον περιβάλλοντα χώρο. Βέβαια πως παραπέμπει το εξώφυλλο ε κάτι τετοιο, δεν εξήγησαν, απλά πήραν αυτή την απόφαση αφού ο φόβος... φυλάει τα έρμα.

Εξάλλου, οι Λονδρέζεοι που ασχολούνται με το graffiti είναι πάρα πολλοί και παίρνουν αφορμή από οτιδήποτε για να βάψουν τα υπόγεια της πρωτεύουσας της Αγγλίας, αφού αυτό αποτελεί εκτός απο τρόπο έκφρασης και ολόκληρο κίνημα μια κια υπάρχει η ομάδα "Βάψτε τους συρμούς".

Δείτε το... δείγμα της αμφιλεγόμενης συνεργασίας



Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x