Ισπανία

«Σπρώχνει» τον… γαμπρό του ο Μαραντόνα!

«Βύσμα» του Κουν Αγουέρο -ώστε να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης- προσπαθεί να γίνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Ο «πίμπε ντ’ όρο» εξέφρασε την άποψη πως ο γαμπρός του (σ.σ. έχει παντρευτεί την κόρη του, Τζανίνα) είναι ακριβώς ό,τι λείπει απ’ τη «βασίλισσα» για να φτάσει το επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Αποκάλυψε, λοιπόν, πως -γι’ αυτό το λόγο- έχει σχεδόν… ζαλίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον αποκτήσει!

«Βύσμα» του Κουν Αγουέρο -ώστε να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης- προσπαθεί να γίνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο «πίμπε ντ’ όρο» εξέφρασε την άποψη πως ο γαμπρός του (σ.σ. έχει παντρευτεί την κόρη του, Τζανίνα) είναι ακριβώς ό,τι λείπει απ’ τη «βασίλισσα» για να φτάσει το επίπεδο της Μπαρτσελόνα.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως -γι’ αυτό το λόγο- έχει σχεδόν… ζαλίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον αποκτήσει!

«Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται μία σούπερ ομάδα αν θέλει να σταματήσει την Μπαρτσελόνα και ο Σέρχιο Αγουέρο θα ήταν ο τέλειος παίκτης για να τους βοηθήσει να ανέβουν στο επίπεδο της», τόνισε ο Μαραντόνα στη «Marca».

Παρόλο, λοιπόν, που ο γαμπρός δείχνει να μην έχει ανάγκη τη… μόστρα (έχει ήδη σκοράρει 8 φορές με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League), ο Μαραντόνα αποκάλυψε ότι κάνει… καλού-κακού τα «κονέ» του:

«Έχω συμβουλέψει περισσότερες από μια φορές τον Μουρίνιο να τον αποκτήσει. Στη Ρεάλ, όμως, δεν ακούνε κι έτσι η Μπάρτσα έχει τώρα μεγάλο πλεονέκτημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x