Stoiximan Super League

«Οι μάχες δίνονται με αρχές και λεβεντιά»

Κάθετα αντίθετος με την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Βόλου να κοινοποιήσει στις ομοσπονδίες Κροατίας και Ισραήλ την καταγγελία του στη FIFA για επιρροές της κυβέρνησης στις αποφάσεις κατά της ομάδας είναι ο Αχιλλέας Μπέος, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με γραπτή του δήλωση! «…οι μάχες δίνονται με αρχές και λεβεντιά… οι ενέργειες μας δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την αγαπημένη όλων των φιλάθλων Εθνική Ελλάδος», τονίζει μεταξύ άλλων!

Κάθετα αντίθετος με την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Βόλου να κοινοποιήσει στις ομοσπονδίες Κροατίας και Ισραήλ την καταγγελία του στη FIFA για επιρροές της κυβέρνησης στις αποφάσεις κατά της ομάδας είναι ο Αχιλλέας Μπέος, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με γραπτή του δήλωση!

«…οι μάχες δίνονται με αρχές και λεβεντιά… οι ενέργειες μας δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την αγαπημένη όλων των φιλάθλων Εθνική Ελλάδος», τονίζει μεταξύ άλλων!

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

Έκπληκτος πληροφορήθηκα ότι αποφάσεις και πρωτοβουλίες της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου είναι πιθανό να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην αγωνιστική πορεία της ομάδος της Εθνικής Ελλάδος. Συμμερίζομαι την αδικία που αισθάνονται από την ωμή πολιτική παρέμβαση, καθώς και την περίεργη στάση της ΕΠΟ και του προέδρου αυτής Σοφοκλή Πιλάβιου. Επίσης κατανοώ απόλυτα την αγωνιώδη και εν πολλοίς άνιση μάχη των εκπροσώπων του Ολυμπιακού Βόλου να αποτρέψουν τον αθλητικό και οικονομικό αφανισμό της ομάδας απέναντι σε ισχυρούς και τα πειθήνια όργανα τους και τα εργαλεία αυτών. Όμως όπως πράττω και στον προσωπικό μου αγώνα, οφείλω να επισημάνω ότι οι μάχες απέναντι στην αυθαιρεσία, την αδικία και την προκατάληψη δίνονται με αρχές και λεβεντιά. Και σε καμία περίπτωση οι ενέργειες μας δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την αγαπημένη όλων των φιλάθλων Εθνική Ελλάδος.

Αχιλλέας Μπέος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x