Ελλάδα

Αισιοδοξία για Άντιτς

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Πέρο Άντιτς. Η επιθυμία για συνεργασία είναι αμοιβαία και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην είναι μεγάλη. Δυνατό τεστ σήμερα με Σιένα.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Πέρο Άντιτς. Η επιθυμία για συνεργασία είναι αμοιβαία και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην είναι μεγάλη, παρότι ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ αξιώνει περίπου 600.000 ευρώ, όσα δηλαδή έπαιρνε στη Ρωσία.

Ο 29χρονος Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εκτιμά πως μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τη φροντ λάιν της ομάδας. Εξελίξεις στο θέμα ίσως υπάρξουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κρας-τεστ με Σιένα

Το πιο δυνατό από τα μέχρι τώρα φιλικά του παιχνίδια δίνει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ομάδα που του… έκλεισε το δρόμο προς το περσινό φάιναλ φορ. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 19:30 στο Κάλιαρι τη Σιένα, σε ένα ματς όπου αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Βασίλης Σπανούλης.

Από τους πρωταθλητές Ιταλίας θα απουσιάσει σίγουρα ο τραυματίας Νίκος Ζήσης, ενώ άγνωστο είναι αν θα χρησιμοποιηθούν οι ΜακΚάλεμπ, Λαβρίνοβιτς και Καουκένας, που εντάχθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας μετά το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Η Σιένα έχει ενισχυθεί με τους Ντέιβιντ Άντερσεν και Ντεχουάν Σάμερς, αλλά έχουν αποχωρήσει οι Μαλίκ Χέρστον και Μίλοβαν Ράκοβιτς.

Στο άλλο ματς του τουρνουά θα αναμετρηθούν Σάσαρι και Παρτιζάν, με τους νικητές και τους ηττημένους των δύο αγώνων να κοντράρονται το Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x