Ελλάδα

«Σάρας» με… βούλα Ομπράντοβιτς!

Την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προανήγγειλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα. «Τον περιμένουμε. Με αυτόν θα έχουμε γεμάτο ρόστερ», είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προανήγγειλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι».

«Τον περιμένουμε. Αλλά έχει και αυτός το δικαίωμα να ξεκουραστεί, όπως και οι άλλοι διεθνείς που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ», τόνισε ο «Ζοτς», ενώ ερωτηθείς αν αυτή θα είναι η τελευταία προσθήκη, απάντησε: «Ναι, με τον Σάρας θα έχουμε γεμάτο ρόστερ».

Για το τουρνουά στη Ρωσία, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ζαλγκίρις την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα, είπε: «Παίζουμε με ομάδες της Ευρωλίγκα και θα είναι πολύ δύσκολο. Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Από τη Δευτέρα που θα γυρίσουν και οι διεθνείς, θα δούμε τα πλάνα μας».

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία, ανέφερε: «Η προετοιμασία πάει καλά μέχρι στιγμής, τα πάω καλά με τους συμπαίκτες μου. Έχω βρει το ρόλο μου και προσαρμόζομαι γρήγορα στην ομάδα». Όσο για το τουρνουά στη Ρωσία, είπε: «Είμαστε σε μια καλύτερη διοργάνωση, παίζουμε με καλύτερες ομάδες και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα είμαστε έτοιμοι, όταν έρθουν τα δύσκολα. Προετοιμαζόμαστε καλά και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Ο Άλεξ Μάριτς με τη σειρά του ανέφερε: «Υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα. Αυτό που αισθάνομαι, όμως, είναι ότι θα πάμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν. Ήμουν τραυματίας για καιρό και προσπάθησα πολύ την περσινή χρονιά. Φέτος ήρθε η στιγμή να κάνω μια νέα αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x