Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Πιλάβιος και Γκέκας ανεβάζουν τις πιθανότητες πρόκρισης στο Euro

Τα πρώτα σχόλια των ποδοσφαιριστών, οι πρώτες αντιδράσεις της αγοράς του ποδοσφαίρου, αλλά και η υπόθεση "Φάνης Γκέκας" οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε καλά που αποκάλυψε την πρόθεσή του να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική ομάδα. Αυτή η αναγγελία έρχεται την κατάλληλη στιγμή και ανεβάζει τις πιθανότητες της ομάδας να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στο Euro 2012.

Τα πρώτα σχόλια των ποδοσφαιριστών, οι πρώτες αντιδράσεις της αγοράς του ποδοσφαίρου, αλλά και η υπόθεση "Φάνης Γκέκας" οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε καλά που αποκάλυψε την πρόθεσή του να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική ομάδα.

Αυτή η αναγγελία έρχεται την κατάλληλη στιγμή και ανεβάζει τις πιθανότητες της ομάδας να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στο Euro 2012.

Ο Σάντος θα κυκλοφορεί και θα δουλεύει στο εξής με μεγαλύτερη ηρεμία και εμπιστοσύνη, ειδικά αν δει αυτή τη δήλωση του Πιλάβιου να γίνεται πράξη. Ο Πορτογάλος είχε καταλάβει ότι η δουλειά του θα κριθεί μόνο από την πρόκριση στο Euro. Τώρα διαπιστώνει με ανακούφιση ότι η δουλειά του εκτιμάται και δεν κρίνεται μόνο από τα αποτελέσματα των αγώνων.

Αυτή η διαπίστωση, εφόσον υπάρξη η τεκμηρίωση της δήλωσης, θα τον αποφορτίσει τον Πορτογάλο σε μια στιγμή που το έχει ανάγκη, για να δουλέψει με ηρεμία για τον τελικό με την Κροατία.

Η αποκάλυψη της απόφασης του Πιλάβιου κάνει καλό και για ακόμη έναν λόγο στα αποδυτήρια. Σε μια κρίσιμη στιγμή γίνεται η υπενθύμιση σχετικά με το ποιος είναι το αφεντικό στην ομάδα. Η υπενθύμιση έγινε μέσα και από την θεαματική κολοτούμπα του Φάνη Γκέκα.

Έκανε και κάτι χρήσιμο ο Γκέκας στην καριέρα του, κι όλοι πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, δίχως αυτό να σημαίνει ότι του αξίζει να επιστρέψει στην Εθνική μετά από τόσο άθλια, δημόσια και παρασκηνιακή, συμπεριφορά.

Πάνω στην ώρα ο Σάντος πάει με την αυτοπεποίθηση στα ύψη στον πιο καθοριστικό αγώνα της Εθνικής. Σοφή κίνηση από την ΕΠΟ, αρκεί να είναι αληθινή και ειλικρινής. Πέρα από όλα τα άλλα, είναι και ένα μήνυμα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν κρίνει μόνο από τα αποτελέσματα. Κάτι είναι κι αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x