Stoiximan Super League

Ο ΠΑΣ στη NOVA ALL Sports Show & Fashion!

Η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την περιφέρεια με το δικό της περίπτερο, στην 7η Διεθνή Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρουσιάζεται στο κοινό των Αθηνών και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας έδωσε δυναμικό παρών, με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοβασίλη, να αποτελεί την ψυχή της παρουσίας του ΠΑΣ. Το www.sport-fm.gr δεν μπορούσε να απουσιάζει και σας μεταφέρει εικόνες.

Η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την περιφέρεια με το δικό της περίπτερο, στην 7η Διεθνή Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρουσιάζεται στο κοινό των Αθηνών και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας έδωσε δυναμικό παρών, με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοβασίλη, να αποτελεί την ψυχή της παρουσίας του ΠΑΣ.

Το www.sport-fm.gr δεν μπορούσε να απουσιάζει και σας μεταφέρει εικόνες.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων με την βοήθεια του γενικού διευθυντή Πασχάλη Μόσχογλου και των συνεργατών του έστησαν με ιδιαίτερη προσοχή το περίπτερο του συλλόγου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφικό υλικό από την ομάδα, ιστορικά στοιχεία καθώς και πολλά από τα προϊόντα της μπουτίκ, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν.

Από το περίπτερο του ΠΑΣ πέρασε και ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος είχε θερμή συνομιλία με τον πρόεδρο και το γενικό διευθυντή. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε και με τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ, Γιώργο Ανατολάκη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Παρά τον προβληματισμό του για τις πειθαρχικές διώξεις ο Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε αισιόδοξος ευελπιστώντας σύντομα όλη αυτή η υπόθεση να έχει κλείσει.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x