Stoiximan Super League

Κούτσι Κούτσι Ball!

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, που πέρασε εύκολα από την Κέρκυρα, 3-0! Οι «κυανέρυθροι» με πρωταγωνιστή τον Φινλανδό επιθετικό, Κούτσι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, πήραν τη δεύτερη νίκη τους και αυτή εκτός έδρας, αφήνοντας τους «Φαίακες» χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική στο ΕΑΚ. Ο Γουνδουλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Εστογιανόφ να δείχνει για ακόμα μια φορά το τεράστιο ταλέντο του αφού «έφτιαξε» και τα τρία γκολ.

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, που πέρασε εύκολα από την Κέρκυρα, 3-0!

Οι «κυανέρυθροι» με πρωταγωνιστή τον Φινλανδό επιθετικό, Κούτσι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, πήραν τη δεύτερη νίκη τους και αυτή εκτός έδρας, αφήνοντας τους «Φαίακες» χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική στο ΕΑΚ.

Ο Γουνδουλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Εστογιανόφ να δείχνει για ακόμα μια φορά το τεράστιο ταλέντο του αφού «έφτιαξε» και τα τρία γκολ.



Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Τάκης Λεμονής την αναμέτρηση, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που αρχικά εμπιστεύθηκαν το 4-1-4-1. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Κέρκυρα έδειξε ενθουσιασμό και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Σακελλαρίου ήταν ιδιαίτερα κινητικός και δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή.

Όσο περνούσε ο χρόνος, η ομάδα του Τάκη Λεμονή πατούσε καλύτερα και με την τριάδα του κέντρου να κυριαρχεί δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Οι Μιλοβάνοβιτς, Κουμορτζί και Σάμαρης με την πολύτιμη βοήθεια του Εστογιανόφ έκαναν ότι ήθελαν, δείχνοντας ότι το κενό στο χώρο του κέντρου είναι το πρόβλημα της φετινής Κέρκυρας.

Στο 34ο λεπτό, ο Κούτσι, χτύπησε για πρώτη φορά και έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Μια εξαιρετική συνεργασία Σάμαρη και Εστογιανόφ έδωσε τη δυνατότητα στον Φινλανδό επιθετικό να πανηγυρίσει . Από εκεί και μετά, οι παίκτες του Τάκη Λεμονή δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, η Κέρκυρα έδειξε σημάδια ζωής όμως και πάλι δεν κατάφερε να μπει στην διεκδίκηση της νίκης.

Στο 78΄ο Κούτσι πάλι από μπαλιά του Εστογιανόφ με κεφαλιά έκανε το 2-0 και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη τέλειωσε, αφού η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδειχνε τελείως χαμένη.

Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι μια έμπνευση του Ουρουγουανού έδωσε την ευκαιρία στον Γουνδουλάκη να διαμορφώσει το τελικό 3-0, βάζοντας από νωρίς την Κέρκυρα σε δυσχερή θέση.

Στους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος όποτε χρειάστηκε έδειξε τα εξαιρετικά αντανακλαστικά που διαθέτει και δεν επέτρεψε στην Κέρκυρα να σκοράρει.

Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων υποκλίθηκαν στο ταλέντο του Εστογιανόφ, αποθεώνοντας τον την στιγμή της αλλαγής του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βενέτης, Βέντσελ, Σακελλαρίου, Οσμάν, Λόβιν, Καλαντζής (65΄Γιάντσης), Μπάρκογλου, Μετίν (71΄ Λαμπρόπουλος), Αγρίτης (56΄Μαζνόφ)

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Μαζνόφ

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο, Μιλοβάνοβιτς (77΄Πετκάκης), Κουμορτζί, Σάμαρης (89΄Μπούζας), Εστογιανόφ (90΄+1΄Κολοβός), Γουνδουλάκης, Κούτσι

Στον πάγκο: Σιδεράκης, Σταμάτης Αναστασόπουλος, Κούρντι,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

Το φιλμ του αγώνα



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x