Stoiximan Super League

Preview: Παναιτωλικός–ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)

Στο Αγρίνιο ο φορμαρισμένος Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ψάχνει μια ακόμα εντός έδρας νίκη, που θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Η δίψα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλη και έχουν απομείνει μόνο 120 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να γίνουν καπνός.

Στο Αγρίνιο ο φορμαρισμένος Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ψάχνει μια ακόμα εντός έδρας νίκη, που θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Η δίψα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλη και έχουν απομείνει μόνο 120 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να γίνουν καπνός.

Παναιτωλικός

Ο Μπάμπης Τεννές έχει δύο προβλήματα καθώς θα μείνουν εκτός οι Εντζεγκουέλε και Μπουμάλ. Οι δύο παίκτες δεν προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα και μοιραία έμειναν εκτός αποστολής, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Άντι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο Μπάμπης Τεννές πλέον αναμένεται να περάσει τον Κούσα στην άμυνα δίπλα στον Αναστασιάδη και ο Μουμίν θα είναι πλάι στον Σιόντη στη μεσαία γραμμή. Ο Τσενάμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Κουτρομάνος δεξιά και ο Άντι αριστερά.

Οι Αναστασιάδης και Κούσας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σιόντης και Μουμίν τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας πιο μπροστά τον Ρότσα. Δεξιά ο Καμαρά, αριστερά ο Θεοδωρίδης και στην κορυφή ο Άγγελος Χαριστέας.

Η αποστολή: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Χαριστέας, Μπαμόγκο, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

ΠΑΣ Γιάννινα

Η πρώτη νίκη ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης 3-1. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήρε τον έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πρώτο τρίποντο στην έδρα της.

Το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι Αγρινιώτες κατέκτησαν την τελευταία αγωνιστική το περσινό πρωτάθλημα της Football League, ενώ η μεταξύ τους αναμέτρηση σημαδεύτηκε από το ufair του Φουρτάδο, με το οποίο ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη 1-0.

Ο Στεφάν Ντεμόλ φαίνεται πως θα εμπιστευτεί την ενδεκάδα που ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία του Καρίμ Φέγκρους, όμως ο Κηπουρός με τις εμφανίσεις του έχει αποδείξει ότι δίνει σιγουριά στην άμυνα.

Την αμυντική γραμμή θα αποτελούν οι Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος και Λίλα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Λίλα, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συνθέσουν οι Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη με τη συμμετοχή είτε του Ντάσιου, ο οποίος έχει ανεβάσει στροφές, είτε τον Ζαϊρί, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης σκόραρε και έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι: Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Ζαϊρί, Γεωργίου, Μπεσέρα, Κουέβας, Μπακαγιόκο.

Χρήστος Οικονόμου-Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x