Stoiximan Super League

Αναγκάζεται σε… επιστροφή

Το σύστημα με ρόμβο στα χαφ, το οποίο χρησιμοποίησε στον εξ αναβολής αγώνα με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια αναγκάζεται να εγκαταλείψει ενόψει ΠΑΟΚ (20:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει αρκετές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, που τον οδηγούν σε επιστροφή στο 4-2-3-1.

Το σύστημα με ρόμβο στα χαφ, το οποίο χρησιμοποίησε στον εξ αναβολής αγώνα με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια αναγκάζεται να εγκαταλείψει ενόψει ΠΑΟΚ (20:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αρκετές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, που τον οδηγούν σε επιστροφή στο 4-2-3-1.

Την Τετάρτη η «Ένωση» πέρασε με σκορ 4-3 από την έδρα της Ξάνθης, αλλά σε σχέση με εκείνο το ματς, ο Χιμένεθ μπορεί να κάνει μέχρι και πέντε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Γκέντσογλου και Καφές είναι απόντες, Μάκος και Βάργκας κουρασμένοι και ο Ισπανός αναγκάζεται να αφήσει το επιτυχημένο 4-4-2 με ρόμβο για χάρη του πιο γεμάτου στο χώρο του κέντρου 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποιεί και ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο προπονητής του «Δικεφάλου», ο Αραμπατζής θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Γεωργέα, Δέλλα, Μανωλά και Καράμπελα να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Μάκος και Κάλα θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ενώ ο Μπέλεκ θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας πίσω του, τους Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος και Λεονάρντο. Το μεγάλο δίλημμα παραμένει για τον Χιμένεθ αν θα βάλει από την αρχή τον Βάργκας, κάτι που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν και ο Κολομβιανός έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον πάγκο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν φυσικά να έχουν πιο εύκολο παιχνίδι πριν την ευρωπαϊκή τους υποχρέωση με τη Στουρμ Γκρατς την Πέμπτη και όχι ένα τόσο δύσκολο ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Βέβαια και οι Αυστριακοί θα έρθουν στην Αθήνα έχοντας στα πόδια τους τη «μάχη» με την Αούστρια Βιέννης, από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x