Ιταλία

Αλέγκρι: «Να κλωνοποιήσουμε τον Σέεντορφ»

Την εμφάνιση του Κλάρενς Σέεντορφ, στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Τσεζένα (1-0) εγκωμίασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής της Μίλαν μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τους Κασάνο και Ελ Σααράβι, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του.

Την εμφάνιση του Κλάρενς Σέεντορφ, στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Τσεζένα (1-0) εγκωμίασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Μίλαν μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τους Κασάνο και Ελ Σααράβι, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του.


«Ο Σέεντορφ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Δυστυχώς είναι 35 χρονών και δεν μπορεί να παίζει συνέχεια. Ίσως θα έπρεπε να τον κλωνοποιήσουμε» αστειεύτηκε ο 44χρονος τεχνικός, για να σχολιάσει αναφερόμενος στον Κασάνο:

«Και ο Αντόνιο έκανε φοβερό παιχνίδι, ενώ ο Στεφάν Ελ Σααράβι χρειάζεται χρόνο για να ωριμάσει. Ήταν λιγότερο αποτελεσματικός από την Τετάρτη, αλλά δεν είναι εύκολο να ξεκινάς μέσα στο Σαν Σίρο σε τέτοια ηλικία».

Παρά το γεγονός ότι ήταν ευχαριστημένος από τη νίκη, ο Αλέγκρι στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: «Ήμασταν όλοι λίγο τσαπατσούληδες στην τελική προσπάθεια και ρισκάραμε να δεχθούμε την ισοφάριση, οπότε έπρεπε να “τελειώσουμε” το ματς νωρίτερα. Είχαμε καλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εμφάνισή μας ήταν θετική και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x