Γαλλία

Συνελήφθησαν οπαδοί της Παρί

Δύο οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας τους με την Μονπελιέ εκτός έδρας, επειδή πέταξαν καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο. Κροτίδες και φωτοβολίδες που έπεφταν από τους οπαδούς των δύο ομάδων ήταν η αιτία που διακόπηκε αρκετές ο αγώνας, με τον διαιτητή Ντουαμέλ να τον διακόπτει για λίγα λεπτά πριν την ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Δύο οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας τους με την Μονπελιέ εκτός έδρας, επειδή πέταξαν καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Κροτίδες και φωτοβολίδες που έπεφταν από τους οπαδούς των δύο ομάδων ήταν η αιτία που διακόπηκε αρκετές ο αγώνας, με τον διαιτητή Ντουαμέλ να τον διακόπτει για λίγα λεπτά πριν την ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, όταν ένα μπουκάλι βρήκε στο πόδι τον Νενέ, αλλά ο Βραζιλιάνος σηκώθηκε μετά από λίγο και συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά.

Η Πειθαρχική Επιτροπή του Championnat αναμένεται να εκδικάσει την υπόθεση της προσεχείς ημέρες, επιβάλλοντας υψηλές ποινές στις δύο ομάδες.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x